Ny bok: Näringslära för kroppsbyggare

I april kommer en ny bok som är skriven av Anki Sundin som riktar sig till näringslära för kroppsbyggare. Jag kommer garanterat köpa den sedan!, riktigt intressant läsning. Man kan redan nu förhandsboka boken. Skicka ett mail till [email protected] så blir boken kraftigt rabatterad. Läs mer på deras blogg www.ngruppen.blogspot.com.



Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare

av: Anki Sundin

Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare är en specifik bok för dig som själv är idrottare, tränare eller undervisar i ämnet idrottsnutrition.


Här fokuserar Anki Sundin på näringslära för kroppsbyggare, alla sorters fitness-utövare, lyftare och andra idrottare med inslag av kraftsport i sina grenar, och går på djupet bland protein, grenade aminosyror, kolhydrater och IMCL.



Här förklarar Anki också varför glykogen är viktigt även för kraftidrottare, varför fett ökar prestationen och vilka tillskott som är värda att satsa på och inte. Du får en genomgång av vitaminer, mineraler och antioxidanter, går på snabbvisit hos hormoner som påverkas av din träning, och får en uttömmande förklaring om hur du räknar ut ditt energibehov och analyserar din egen kostdagbok.



Kort sagt - Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare är oumbärlig för dig som har höga mål med din träning och inser att kost och näringslära är helt avgörande för att nå dit.



Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare är den enda boken på svenska som vänder sig till läsare utanför akademin och ändå återger den senaste forskningen inom detta spännande område av idrottsnutritionen.






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0