Liljorna jublar



Hej mina älskade läsare!. Jag vill här med berätta en väldigt god nyhet och det är att jag fick jobbet på Norells hembageri!!!. Jag blev så enormt glad att jag inte visste vad jag skulle säga. Jag ville bara åka till henne och ge henne en stor bamsekram för äntligen kommer man få den trygghet som jag sååå länge strävat efter!. Jag ringde henne vid 10 tiden och hon sa att det var självklart att jag skulle få jobbet och att hon var helt säker på att vi som jobbar i bageriet (dvs 3 st med henne själv) kommer jobba väldigt bra ihop och allt kommer gå superbra när jag börjar jobba. Det känns bara som en dröm alltihop, (Tack söta sussane för jobbet!!, en grymt bra fördelsedagspresent).

Vi kommer träffas imorn och prata om när jag kan börja jobba och jag hoppas det blir så snart som möjligt för nu när jag vet att jag har ett jobb som väntar vill jag inte vänta.


Dagens träning:
 
En bild från gymmet, här efter passet

Idag vart det tidig träning då andy börjar jobba eftermiddag. Passet gick grymt bra men det är väll inte så konstigt efter mitt positiva besked. Dock blev jag riktigt sur när vi skulle gå till gymmet. Vi gick och diskuterade jobbet när det kommer en lastbil i världens fart och totalt stänker ner mig genom att åka i en stor vattenpöl!!! det är inte första gången det händer och jag blir lika sur varje gång. Ska man verkligen behöva klistra fast sig som ett klistermärke på husväggarna när det kommer bilar för att inte bilisterna kan ha lite respekt?, självklart blev mitt vänstra ben helt dyngsurt!, mindre trevlig att träna med!.

Väl på gymmet blev det bröst och biceps och dessa övningar:

Hantelpress sned bänk: började med att köra på 16,5 kiloshantlarna och dessa börjar faktiskt bli ganska lätta och därför körde jag med lite hjälp på 18,5 kg! och där blev det 3 set och 6 reps! riktigt nöjd!.

Hantelflyes: här testade jag att rotera bak armarna lite påväg ner  och detta gjorde att jag fick en grym kontakt med övre bröstmusklerna 8,5kg*2set*8 reps total 5 set

Stående flyes i cable: PB!! 23kg*1set*6reps! denna cable är grymt tung så jag var riktigt nöjd att jag klarade 23 då jag tidigare bara orkat 18 kilo!.

Biceps:

Bicepscurl: Har tappat lite styrka i biceps eftersom jag inte kört de så seriöst på länge men nu ska jag försöka köra tungre i dom och därför blev det bara 13,5 kilos hantlarna*2set*6reps totalt 3 set.

Stångcurl med stöd: De två sista seten var grymt jobbiga och mina små armar var helt slut så de två sista fick jag lite hjälp upp. 20kg*2set*6reps totalt 3 set.

Detta var mitt pass idag, får se om jag kör någon form av cardio senare idag. Ska städa lite sen efter helgen. det är inte klokt vad 2 personer kan stöka ner!!.

/Ellie 


Så här glad är jag nu!!!

Anonym

Måste tipsa dig om en superbra sida. Freestreet heter den.



Få presentkort på Nelly eller inte välja själv.



Gå in här helt gratis



http://www.freestreet.se/?r=135

2009-03-09 | 13:17:32 |
Hanna

Grattis till jobbet,

Cecilia

Ett jättegrattis till jobbet! Superkul:):)



Kram



2009-03-09 | 18:40:58 |
Lene

GRATTIS tjejen! Det är du verkligen värd, måste varit så jobbigt att gå arbetslös, men nu är det snart ett minne blott ju! 8-)Kram

2009-03-09 | 21:37:27 |
Ellie

Lene: Hej gumman!! jo det stämmer, det har varit grymt jobbigt att vara arbetslös och jag är ingen person som bara vill sitta hemma utan vill alltid röra på mig. Ja träna kan man inte göra hur mycket som helst och därför är ett jobb väldigt bra sedan är ju pengar aldrig dåligt heller. Snart ett minne blott sa du?!, det stämmer!!

2009-03-09 | 22:32:56 |
Pernilla

Grattis!! Ha det nu så jättebra.

2009-03-09 | 23:43:14 | http://bumbisplace.blogspot.com
Ellie

Pernilla: Tack detsamma!!

2009-03-10 | 09:10:29 |
Saga

lite humor.... du skriver om ditt fitness liv och om jag förstår det tränat hur länge som helst?

jag har kört i 2 månader och är redan lika stark som dig

hur hårt/mycket/strikt kör du egentligen?

kan du inte beskriva en typisk träningsvecka?

2009-03-10 | 11:41:48 |
Ellie

Saga: Alla är olika starka men jag gratulerar dig till dina framgångar. Jag har inte alltid kört lika tungt som jag gör nu och dessutom lovar jag dig att du också komemr få platåer i din träning där det inte kommer hända någonting. Du kanske var starkare i grunden?, som sagt man ska inte jämföra sig med andra. Sedan vet ju inte jag hur strikt du kör heller. En typisk träningsvecka? är det inte det jag redan gör?.

2009-03-10 | 12:45:08 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0