Inför söndagens träning

God morgon!. Vilkenstålande dag det är idag!. Jag vaknade av ett strålande solsken så det här kommer nog bli en bra dag idag!. Jag har precis ätit frukost och ska snart iväg och träna, det är väldigt sällan jag tränar på helgen men det får bli ett litet undantag idag. Det blir iallafall 3 pass den här veckan och det är jag nöjd med även om det hade varit bra med 4. Ryggen får jag köra imorn för jag har fortfarande grym träningsvärk från benträningen som jag körde i början av veckan!, dessutom har jag jätteont i axlar och konstigt nog även latsen?.

Det ska bli skönt och komma iväg till gymmet idag, var grymt sugen på det även igår men jag stod över. Jag och andy var tvugna att handla massa mat som vi inte haft i kylen på över 3 veckor så nu är det fullt med grönsaker och annat bra!.

Ska iväg hem till Aischa i Linköping idag och hon skulle bjuda på Lunch när jag kommer!, det ska bli riktigt kul för det blir nog någon form av vegetariskt för hon är vegetarian, verkligen intressant!.

Vi hörs efter träningen!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0