Ett grått moln

Hänger över mig just nu!, idag har jag varit såå grymt trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Kanske börjar jag bli sjuk? måste vitaminbosta senare och äta ordentligt för jag FÅR INTE bli sjuk. Skulle tränat tidigare idag men jag och Andy bestämde oss för att åka och handla istället, vi hade nämligen ingenting hemma!. Eftersom jag inte har något körkort ännu kan jag ju heller inte åka och handla själv så det fick bli så idag. Snart är det dags att gå ner till tvättstugan och stå där ett par timmar och så måste jag fixa lite här hemma då jag fyller år imorn!. Imorn kommer jag garanterat inte hinna träna alls då jag ska baka och så kommer lite folk här senare på dagen.


Ska försöka hinna med ett sent pass ikväll istället. Får gå och vila mig nu så är jag förhoppningsvis lite piggare sen.

Jag kom på att jag måste köpa en vit skjorta i helgen eftersom jag ska servera på jobbet på måndag. Något jag dessutom önskar mig är en svart kavaj för det är något jag tycker är grymt snyggt. Till det en liten axelväska skulle vara grymt snyggt. Det får jag köpa sen när jag får lön så småningom :) .


Hittade denna enkla på HM för 149:- kanske blir det en sån?.


En grymt snygg kavaj på H&M för 398:-


Dessa snygga pumps till sommaren vill jag ha, passar grymt till kavaj också :) 298:- H&M


Denna har jag ALLTID viljat ha, stilren och snygg! 198:- H&M

På H&M hittade jag även detta snygga träningslinne 149:-



Stefan

Tror du att alla som åker och handlar har bil?

För att vara en fitnessblogg känns det som att det är väldigt mycket ursäkter för att slippa träna hela tiden.

I andra fitnessbloggar brukar det vara tvärtom. De prioriterar bort/planerar om saker just för att kunna gå till gymmet.



När ska du tävla förresten?

2009-03-12 | 16:36:51 |
Ellie

Stefan: om du inte glömt bort det så fyller jag år i morn och det är faktiskt viktigare för mig än att gå till gymmet. Sedan tränar jag nu för att må bra och inte för att känna mig tvingad att gå till gymmet. Hur ska jag prioritera om? just nu vill jag prioritera andra saker som är viktiga för mig och detta bla jobb, när jag börjat komma in i jobbet så kommer jag ev att tävla men inte just nu därför bestämer jag själv när jagg tränar. Jag tränar vanligtvis 4 gånger i veckan minst och nu har det blivit lite till och från några veckor men vad är några veckor på ett helt liv?

2009-03-12 | 17:44:44 |
Danne

Snygga kläder, men mina tjejbekanta klär sig alltid med den stilen och de flesta tjejer överlag. För mig är det lite förvånande att du som är så gammal inte har den klästilen. Det jag kan se på de bilder du visar är det mest träningskläder. Det ska tjejer ha i träningslokalen inte privat. Träningskläder privat är för mej så jävla osexigt och nästan lite äckligt. Det är kläder man svettas i.

2009-03-14 | 18:12:38 |
Ellie

Danne: jo det är grymt snygg faktiskt men det blir lätt så att tränar man mycket har man ofta just träningskläder, sedan är det klart att man inte går med svettiga träningskläder på dagarna men allmänthet blir det det av just den anledningen att det är bekvämt. Jag är nog inte ensam om att tycka det.

2009-03-14 | 19:10:39 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0