Anorexi & Bulimi kontakt

Hej vänner!

Här i Norrköping är det snöstorm utan dess like. Var iväg till affären tidigare idag för att köra lunch och jag höll bokstavligt talat på att blåsa iväg. Nu kan man ju undra var våren tog vägen!?. Hur som helst så har dagen bara bjudit på lite viktiga saker som att betala räkningar som är ett nödvändigt ont och så har jag haft ett litet "telefonmöte" med Susanne ang hemsidan och våra pike tröjor som vi ska beställa att arbeta i. Jag har även försökt styra upp ett möte som jag ska ha med en tjej på anorexi och bulimi enheten här i norrköping

( www.abkontakt.se ) då jag funderar på att bli voltionär för att just hjälpa anhöriga eller drabbade personer med just ätstörningar. Vi får se vad det leder till men det vi har pratat om är att jag ska få sköta lite av mail kontakten med personer som mailar till dom.


Jag tror jag kommer hoppa över träningen idag, jag tycker tre dagar räcker bra efter att ha varit sjuk, då kör jag fyra dagar nästa vecka istället. I morn ska jag, Andy, mamma och ev pappa åka till Kungsör och träffa vår morbror som vi inte varit hemma hos på säkert 15 år och se hur han bor nu och så vill mamma gå runt och kolla lite där då hon har en del kopplingar därifrån. Hoppas pappa också kan hänga med men just nu ligger han fortfarande kvar på sjukhuset då han legat där i fem dagar.


Hoppas förövrigt att er träning går bra!


Ha en underbar fredag så hörs vi lite senare!


/Ellie



Anonym

Det heter volontär, inte voltionär

2009-03-27 | 16:48:40 |
Ellie

Anonym: Tack var lite osäker på stavningen!

2009-03-27 | 17:38:48 | http://ellielilja.blogg.se/
Cecilia

Det är ju jättebra!



Vad fint av dig att engagera dig och vilja hjälpa dem som drabbats av dessa djävulska sjukdomar. Jag blev faktiskt inspirerad:) Hur gick du väga för att anmäla dig som volontär? Kanske vore nåt för mig? Jag har (tyvärr) erfarenheter av ätstörningar, missbruk och psykisk sjukdom. Både egenupplevda och i min omgivning.



Iaf så önskar jag dig lycka till och en trevlig fredagskväll!



Cecilia

2009-03-27 | 17:49:44 | http://www.teampalmkvist.blogspot.com
Ellie

Cecilia: Åh vad glad jag blir att du blir inspirerad av att själv hjälpa. Att du dessutom varit där själv tror jag (förstå mig rätt nu) dom tycker är ganska bra för då vet du hur andra känner och upplever. jag tycker absolut du ska bli volontär för det behövs fler som engagerar sig tycker jag. Jag gick helt enkelt in på deras hemsida www.abkontakt.se och kollade under lokalavdelningar högst upp till höger. Där dinns alla lokala enheter och även deras mail. Berätta att du är intresserad av det och att du haft sjukdomen själv. Jag tror de kommer bli grymt glada för din insats.

Ha en underbar helg! kram

2009-03-27 | 20:25:02 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0