Det är sent

Så jag skriver inget långt inlägg ikväll, vill bara gå och sova då jag är extremt trött. Har tränat ikväll iallafall och det gick grymt bra, träffade en tjej på gymmet som jag dett där tidigare men som jag aldrig pratat med. Hon kom fram och sa att jag var riktigt stark (körde marklyft då). Hon är också en riktig byggartjej så det var jättekul att prata med henne.

Mer får ni itne veta ikväll, lovar att skriva imorn vid lunchtid...

natti natti

Alva

Hej!

Hittade din blogg av en slump och ser att du dessutom också bor i Norrköping (Nåja, skärblacka är ju typ Nkpg :D)... jag är grymt imponerad av din träning! Håller själv på med styrketräning men jag har lååååångt kvar innan jag ens är i närheten av din kropp. Kul att hitta bloggar som motiverar en! Keep up the good work!



/Alva

2011-08-28 | 17:58:23 | http://pummis.wordpress.com
Ellie

Alva: Hej på dig! jo skärblacka tycker jag också är norrköping faktiskt:). Vad roligt att jag inspirerar dig! tyvärr har jag ju gått ner mig välidgt mycket nu under graviditeten och har inte kommit tillbaka till min gamla kropp. Dock känner jag inte att det är ett måste just nu, jag vill njuta av tiden jag har med min dotter och inte springa runt och jaga vikten. Hoppas du hälsar på fler gånger! kram på dig

2011-08-28 | 22:34:00 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0