Axlar och mage+ träningsbilder

Huuu vad trött jag blev efter passet, jag kunde mycket väl kunnat lägga mig och sova för jag har varit grymt trött idag. Aisha var här tidigare och tom hon såg hur trött jag var haha!!. Jag fick en present av henne dessutom eftersom jag fyllde år, en jättesnygg liten väska som jag önskat mig! Hur söt som helst var den.


Passet gick ganska ok idag, lite för tidigt för mig då jag sällan har energi så tidigt på dagen. Det blev i alla fall ett axel och mag pass tillsammans med andy och jag hade faktiskt hyfsad styrka trots att jag varit ifrån träningen nästan 2 veckor och har enorm träningsvärk över hela kroppen!. Övningarna blev:


Hantelpress: trots enorm träningsvärk klarade jag 13,5kg hantlarna*3 set*6-8 reps


Hantellyft sidan: körde en arm i taget för att få maximal kontakt. 11kg*1set 6reps och totalt 3 set


Framåtlutade hantellyft på bänk: Kör alltid med ena benet på bänk med en startposition som i hantelrodd för rygg fast lyfter istället utåt, detta avlastar ryggen bättre än vanligt utförande.


Baksida med rep: 55kg*2set och 8 reps med totalt 3 set.


Benlyft: Här gjorde jag olika varianter så jag räknade inte seten, såg bara till att jag blev ordentligt trött i magen.


Dagens Lunch:



På väg hem från gymmet gick vi förbi ett cafe som är grymt mysigt men som vi aldrig varit på tidigare, det heter Cafe täppan och andy blev sugen på en kycklingsallad så vi hoppade in och beställde två st. Jag har nog aldrig ätit en så god sallad tidigare!, smakade mycket och smakade verkligen inte bara sallad som vanliga sallader brukar göra. Serverades med bröd som jag åt då det blev ett bra efter tränings mål :) .


En superbra övning för hela magen är denna, jag får grym kontakt och är absolut en övning jag rekomenderar!. Detta är startpositionen.....


...och slutposition

/Ellie






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0