Allt klart

Det blev dåligt med bloggande igår men det var inte så konstigt. Jag låste nämligen mig ute!! Jag skulle träffa Susanne vid 14 tiden igår vid restaurangen som hon också äger och eftersom Andy skulle till jobbet samtidigt så skjutsade han mig dit, självklart var det han som låste och jag glömde därför helt att ta med mig nycklarna vilket jag inte märkte förrän sent på kvällen.

Jag skulle nämligen träffa Sussane och skriva på anställningsavtal och allt gick så klart väldigt bra, jag kommer att börja min anställning på bageriet from 11 april och blir då butiksansvarig vilket känns grymt kul!. Jag fick dessutom redan nu några arbetsuppgifter som jag ska ta i tur med fram till på tisdag nästa vecka då jag ska spåna lite på en annons som ska vara med i NT (Norrköpings Tidningar) då de ska ha en billaga som handlar om ekologisk mat och närodlat som heter mat glädje. Jag har dessutom fått i uppgift att ta tag i deras hemsida som legat nere ett tag vilket också är grymt kul!, jag har redan några idéer på färger och lite som kan finnas med så vi får se om Susanne går med på det. Jag ska även ev börja blogga på hemsidan om olika bröd vi producerat fram etc, dvs sånt som rör bageriet i stort och även nyheter. Inte nog med det har jag redan fått min första arbetsdag dvs på Måndag nästa vecka då jag ska servera för första gången i restaurangen då jag och en annan tjej ska åka iväg och servera på ett ställe. Det ska bli riktigt intressant, det kommer bli en del övande här hemma med tallrikar etc så det gäller att ha en ordentlig uppsättning haha!.


Jag fick med mig en bok hem som jag har börjat läsa som handlar om olika gårdar i Sverige som brukar vara med i bondens egen marknad som arrangeras en gång per år där gårdar kommer och säljer sina egna produkter. Detta är mest för att jag ska komma in lite mer i tänket kring närproducerat, ekologiskt etc. På tisdag har vi vårt första möte med Malin mig och Susanne där vi ska prata om framtiden för bageriet :) .

Det händer lite saker nu och det känns så skönt att äntligen få göra lite nytta i vardagen, det är precis det här jag behöver!.


Om jag ska komma tillbaka till att jag blev utlåst igår så hade jag direkt gått till mina föräldrar efter mitt lilla möte med Susanne och kl 21 igår kväll när jag skulle gå hem kom jag på att jag inte hade nyklarna! Så det enda jag kunde göra var att stanna hos mina föräldrar fram till kl 01,00 då Andy skulle komma hem från jobbet. Det var riktigt jobbigt att vara borta så länge då jag inte varit hemma alls på hela dagen och att veta att man inte kan gå hem om man vill gör att man blir ännu mer rastlös, snacka om att jag var trött när jag kom hem och ville absolut inte komma upp i morse. Endå gick jag upp kl 7 för att gå till bageriet och fråga om malin skulle kunna göra min tårta till min födelsedag på fredag men tyvärr var hon hemma och var sjuk L . Får ringa henne senare J .

Det var min dag igår och idag ska jag sitta och tok läsa boken och börja spåna lite, jag älskar att diskutera och spåna på saker som ni säkert vet haha. Det var min dag det, hoppas ni har haft det superbra i helgen som varit och att ni har en fortsatt bra dag!.


/Ellie



Anonym

Hur gick det med hunden om du var borta så länge?

2009-03-11 | 17:39:12 |
Ellie

Anonym: Hon var hos mina föräldrar från det att jag var "på jobbet". Hade hon varit hemma helt själv så länge hade jag nog hellre brytit mig in i lägenheten faktiskt.

2009-03-11 | 17:54:09 |
Anonym

Är inte du och Madelene vänner längre?

2009-03-11 | 19:07:25 |
Ellie

Anonym: jo varför undrar du?

2009-03-11 | 21:04:20 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0