Som två stora stockar

God kväll!

Då sitter man här igen!, jag har precis avslutat mitt kvällsmål som idag blev tonfiskomelett med en ostsmörgås, det var grymt gott!.På kvällskvisten har jag hunnit med lite disk och tvätt. Egentligen var det meningen att jag skulle ner till tvättstugan idag och storstäda lägenheten men efter jobbet hade jag sååå otroligt ont i huvudet att jag knappt kunde lyfta huvudet. Sån tur var försvann det med när jag fick mat i magen så jag kunde i alla fall börja småstäda lite men jag får fortsätta imorn. Eftersom jag var tvungen att tvätta slängde jag in en tvätt i vår egen tvättmaskin istället, det är bra tur att man har en egen ifall det skulle knipa som just idag då jag inte har några jobbkläder som är rena (skitgris som jag är!).


Jag har även hunnit småjobba lite, jag funderar nämligen på att skaffa ännu en leverantör av produkter till butiken nämligen från saltå kvarn så jag slängde mig in på deras hemsida och läste och kollade lite vad de hade, det har ju så mycket bra produkter att det är rena julafton om vi skulle bestämma oss att börja beställa därifrån:). Nu är det bara upp till chefen:).


Ingen träning idag, jag var riktigt sugen på ett joggpass men eftersom jag har sån enorm träningsvärk i låren och rumpan från gårdagens ben och armpass så skulle jag ändå bara känna mig som en flodhäst som är ute och springer, jag får se om jag är piggare i benen imorn iställetJ. Dock måste benpasset tagit ordentligt för när jag går känns det som två stora stockar. Tyvärr råkade jag glömma stretcha igår så jag känner mig inte så smidig (trots att jag är överrörlig haha), får ta mig ett stretchpass imorn istället. Jag måste nämligen bli bättre på det då man hört ett och annat positivt med det:).

Nej nu väntar kudden och ännu en dag. Det är bara onsdag och torsdag kvar sedan är det tre dagars ledighet, JIPPI! Och snart är det dessutom semester 1 månad...


Kram på er!



Anonym

alltså vad är den den där saga för en typ?..

hehe jaså men nog skulle de väl vara lite små coolt å pröva, bara för att se vad som skulle hända:)men shit vadå inte så stark, de är ju jäkligt bra ju, hur många rep kör du? kramis

2009-06-17 | 02:39:16 |
Sara E

Var är din fräscha frsyr du har överst på sidan? Ska du döpa om bloggen? Trevlig midsommar på dig.

2009-06-17 | 05:53:13 |
Ellie

Anonym: Ja du du får väll fråga henne:). Nja jag vet inte om jag skulle vilja pröva, det är ju inte snyggt och bara ha två stora biceps liksom. Jag prioriterar hellre rygg och axlar som jag vet behöver växa:). Nja mina vikter tycker jag är ganska lätta måste jag säga om man jämför med visa andra men nu ska man ju inte jämföra sig så för mig räcker det. Mitt mål är ju inte att bli starkast i världen utan att bygga massa så egentligen betyder ju inte vikterna jätemycket då om du förstår vad jag menar.



Sara: ja du den är ett minne blått. Jag klippte den för ca 4-5 månader sedan och blev väldigt missnöjd så nu vill jag att det ska väga ut och ev blir det att permanenta och även färga det ljusare men vi får se:)...Ja jag ska döpa om bloggen men bara undertexen som står på headern men jag måste bara ta tag i det först:)...kram och trevlig midsommar

2009-06-17 | 23:10:08 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0