Pillermissbrukare!

Hej därhemma!

Hoppas ni har en strålande dag för det har jag, lite trött efter jobbet pga av värmen men jag ska absolut inte klaga. Det var en lugn dag på jobbet och det märks ganska tydligt att folk har semester eller är och badar hellre än att köpa fika eller bröd hos oss. Visserligen får man tid över till annat som kanske inte hinns med lika ofta om det är mycket kunder i butiken som storstädning etc:).

Nu har vi äntligen fyllt på med kosttillskott som ska räcka ett tag iallafall!. Jag åkte och hämtade tillskott från både Top Formula och Proteinfabriken så nu kan jag bygga på ett tag till:) hehe. Jag köpte detta:


Från Top Formula: 2kg Gainer, 2kg Whay protein blåbär och jordgubb, 2burkar kreatintabletter, 2burkar multivitamin, 1burk Pro Methoxy för snabbare muskelbygge, och 2 burkar omega 3.

Från Proteinfabriken: 3kg 100% whay protein skogsbär och 1kg 100% Whay choklad.

Föresten!, precis innan stängning idag kom min mamma inrusande och sa att det brann i grannhuset bredvid bageriet. Så jag sprang ut för att kolla och från en balkong bolmade det ut massa rök och 3 ambulanser, brannbilar och poliser fanns vid platsen. Iväg åkte en bebis och en äldre dam med ambulans med rökskador. Usch vad hämskt, jag ryser alltid när sånna saker händer eller när ambulansen rusar förbi med blåljus. Hoppas personerna klarade sig bra.


Det syns inte så bra via mobilkameran men branden kom från balkongen högst upp


Precis där jag står ligger mitt jobb:)

Nehe nu tänkte jag ta mig i kragen och småstäda lite, det märks att djuren här hemma tycker det är varmt för de tappar hår som aldrig förr!.

Vi hörs!
kram


Sara S

Varmt är det hos mig oxå, i norra Sverige. Härligt tycker jag:). Träningen går som bäst nu.

Varför Gainer? Du ser ut att endast behöva ett rent proteinpulver. Hoppas värmen håller i sig. Det kan gärna bli lite varmare, älskar att löpträna i solen.

2009-07-01 | 16:54:49 |
Ellie

Sara: Jasså tycker du träningen går bäst nu? nja jag måste nog säga att den går mindre bra för mig när det är så varmt ute, visst cardio kör man ju gärna mer nu när det är varmt men styrkan kan lätt bli en pina pga av att det är varmt på gymmet. Gainer tar jag faktiskt inte utan ör menat för andy. Visserligen tror jag inte gainer skadar efter träningen då man endå behöver kolhydrater men jag dricker det aldrig utan intar heldre fast föda i form av kolhydrater i så fall kram

2009-07-01 | 19:44:04 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0