Läsarfråga!

Jag är nyfiken på hur detta med proteindrinkar funkar! varför dricker du det? när? vilken sort? jag tänker att du verkar inte träna "superhårt eller mycket" men endå dricker du dem! varför? jag är nyfiken på ämnet =)


Bild från repotaget i SN

Hej Amanda!: Anledningen till varför jag inte tränar så hårt just nu är pga av att jag har en lite längre "vila" där jag tränar endast om jag vill och orkar. Det är pga att jag i flera år lidit av kronsik trötthet och ska den 6 juli komma till en läkare för att utreda detta. Under tiden tar jag mig en aktiv vila:). På din fråga ang proteindrinkarna så tar jag dom pga av att minska nedbrytningen att musklerna. Du har säkert hört att ett högt proteinintag är bra speciellt när man tränar för att kunna bygga upp musklerna men också förhindra att de bryts ner lika lätt. Många använder även högt proteintag vid viktminskning då protein mättar bättre och man blir inte lika snabbt hungrig då protein tar längre tid att brytas ner i kroppen.  Jag tar som sagt proteindrinkarna mest för att bygga muskler och förhindra en ev muskelnedbrytning. Det går lika bra med bra mat men det är för mig lättare att veta hur mycket jag får i mig via tillskott än mat.

Jag dricker i huvudsak proteindrinkarna efter träning men kan även drickas som mellanmål eller kvällsmål.

Vilken sort jag använder är lite olika men jag har ett samarbete med bla Topformula och AST där jag ofta köper ifrån. Nu har jag bytt lite och anbvänder mig av proteinfabriken. Jag kan inte dricka vilket märke som helst då jag är enormt kräsen vad gäller smak och därför använder jag mig av just dessa.

Hoppas du fick svar på dina frågor

kram /Ellie






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0