Kvällspromenix

God kväll vänner!


Sitter här och kolar runt lite på internet efter att ha varit ute på en långpromenad med Kiwi och Andy på ca 75 min. Det var riktigt skönt att få röra på sig men det är faktiskt inte den enda "träningen" jag fått idag, nej i morse blev det faktiskt....en joggingrunda!!. Jag var så sugen på att springa lite men eftersom jag av någon konstig anledning har fått någon konstig smärta i knät (vilket inte är ovanligt) så var jag lite osäker på om jag vågade. Har haft ont i ett bar dagar nu och kan knappt böja på knäna då det gör ont men när jag får känns det inte så mycket därför ville jag testa och springa. Det gick bra men efteråt gjorde det lite ondare än tidigare så vi får se om det repar sig av sig själv. Det blev i alla fall en runda innan frukost på ca 2,5 km. Innan vår kvällspromenad var jag dessutom ute och hoppade hopprep i ca 15-20 min men problemet är som sagt mitt hopprep som är sååå dåligt och virar ihop sig. Först gick det superbra men sedan började det, snacka om att man blir omotiverad när man snavar på repet pga av det!. Vill verkligen ha det hopprepet som finns i usa!:(.


Av någon anledning har det krypit i kroppen på mig i några dagar nu och igår var jag sååå sugen på att röra på mig, det blev inte så eftersom jag kom på det så sent så därför blev det idag istället. Imorn blir det nog sovmorgon för det kan behövas.


Annars har det inte hänt så mycket, kom ifrån jobbet lite senare än tänkt idag då det var väldigt mycket att göra, strutskakor var beställda+ en massa skorpor som helst ska vara klara på fredag, det kommer jag INTE hinna eftesom jag har ca 5 olika sorter kvar att baka och det tar sin lilla tid eftersom de ska torkas ett ett x antal timmar också. Dock ska jag försöka spotta ut mig de där skorporna så snabbt det bara går. Idag gjorde jag faktiskt två nya skorpor jag aldrig gjort idag, kaffebönans saffransskorpa med saffran och kaffe och en lavendelskorpa:).

Nehe nu är det dags att sova innan jag somnar med huvudet i lapptoppen, det är nog inget vidare.


Vi hörs imorn! kram


Sååå vacker! Jamie Eason






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0