Första steget!

Jag ska absolut inte klaga över värmen  för jag har verkligen väntat på den men det är ingen hit när man jobbar i ett litet bageri med 3 ugnar på. Jag kan lugnt säga att jag saknar sjön efter en ´dag på jobbet.

Motivation ti8ll träning har jag ju inte direkt haft heller pga av att det varit så varmt, det är ju itne direkt kallt i gymmet så här års heller men jag tänkte ta tag i träningen på alvar efter att jag varit på läkarundersökningen. Då har jag dessutom semester 1 månad så då kan jag träna och bara ha det skönt i solen. Vi kommer att hitta på en massa roliga saker i sommar för det känns verkligen som det är dags nu, det är nu det vänder och jag känner en så oerhörd tacksamhet att jag fick jobb för nu kan det nog bara bli bättre (hoppas jag :)).

Pga av att allt känns som enormt roligt och jag trivs så oerhört bra i min situation så har jag nu bestämt mig på alvar att jag ska ta körkort!. Jag har kollat runt på lite ställen och har ni bestämt mig för en trafikskola som jag ska besöka i dagarna så jag kan skriva in mig och fylla i alla papper som behövs inför övningskörning etc. Jag ko9mmer till en början att övningsköra hemma och läsa mycket hemma men sedan när jag känner att jag har lite kött på benen så kommer jag att påbörja mina lektioner. Jag kommer köpa 18 st så jag hoppas dom räcker:).

Jag har redan nu småbörjat med teorin i form av bonniers trafikskola 2009 och det är en riktigt bra hjälp måste jag säga. De tar upp precis allt man måste veta.

Det är det största som händer just nu och jag är så enormt glad att jag tagit det här steget. Jag kommer itne skaffa en egen bil men det är alltid bra att ha körkort endå och då kan jag ju faktiskt skaffa en EU- moppe om jag skulle behöva :) haha!.

Snart blir det lite käk sedan ska vi nog iväg och bada tror jag, Kiwi ser ut att behöva svalka sig lite...

vi ses...kram



Stina

Snälla, söta! Skriv lite mer om din träning!

2009-06-27 | 00:41:29 |
Ellie

Stina: Självklart skulle jag gjort det om det hade varit så att jag tränat. Nu sitter jag bara och väntar på att få komma på min läkarundersökning så jag kan börja träna på igen. Jag har helt enkelt inte orkat träna därför ska det bli så skönt att veta vad det är, hoppas dom får veta det bara:)

2009-06-27 | 09:32:05 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0