Dagarna går..

och jag lever, även om det kanske inte verkar så. Det var ett tag sedan jag bloggade men ska jag vara ärlig har jag inte orkat blogga något, jag har bara velat vara ledig och ladda batterierna som faktiskt behövs ibland. På jobbet är det ganska mycket just nu men jag trivs som fisken i vattnet (bokstavligt talat då jag är fisk som stjärntecken:)). I helgen har det inte hänt mycket, har mest blivit lite promenerande och ett jättetrevligt besök av Philip och Frida. Det blev mest småprat men det är ju precis lika trevligt det. Vi hämtade dom i Linköping då vi ändå hade vägarna förbi eftersom vi skulle till Ikanohuset för att leta efter en klänning till min systers bröllop som är nu på lördag:), som vanligt hittar jag ingen klänning som  passar men jag hittade en lång tunika som man kan använda som klänning (räcker ner till knäna på mig), en röd och en mörkblå fick det bli då det är perfekt att ha även till vardags. Till det tänkte jag ha ett par vita pirate legins , det får helt enkelt duga.


Denna fick helt enkelt duga till bröllopet. Gina tricot 199:-. Har en till men i mörkblå:)

I morse blev det en morgonpromenad med Kiwi innan jobbet, det var riktigt skönt att få röra på sig även om promenaden inte direkt blev en riktig powerwalk men det duger åt mig. Tänkte ev gå ut imorn bitti igen och vi får se om Kiwi får följa med, hade ev tänkt testa på att jogga lite om jag orkar, jag brukar inte ha så mycket energi innan frukost nämligen så jag ska inte lova något.

Ne he nu ska jag snart krama kudden ska bara se till att hänga upp tvätten som ligger i tvättmaskinen så man har rena jobbkläder till morgondagen. Jag kan avslöja att jag är en riktig skitgris på jobbet (dock inte värre än Malin haha).


Kram kram


Hittade några bilder från träningen förra veckan.

Spännis som vanligt haha



Anonym

heej.. helsike vilken biceps topp du har skaffa dig..du har ju fått en riktig kulle.. mer såna bilder tack :)

2009-06-09 | 20:31:40 |
Ellie

Anonym: haha!! jasså tycker du? vad snällt sagt!, jag jobbar på det och jag lovar att jag ska bli bättre med lite poseringsbilder hihi..kram

2009-06-09 | 22:48:19 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0