Äggrekord och dagens träning

God kväll i stugorna!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag, har inte varit hemma sedan i morse innan jobbet då jag gick raka vägen till mina föräldrar efter jobbet för att ta igen mig innan träningen. Blev även bjuden på mat så det tackar man ju inte nej till:).

Det blev ett gympass idag som sagt och det var veckan första. Förra veckan blev det ett enda gympass och inte så mycket cardio heller. Det har varit så mycket på jobbet en tid nu att jag faktiskt inte orkat. Egentligen orkade jag inte idag heller men jag kröp till gymmet ändå eftersom jag faktiskt ville. Det blev ett högreps pass som vanligt med 10-12 reps och det var mage, rygg och axlar som tränades idag. Det gick bra men jag tappar väldigt fort styrkan i korsryggen känner jag, men det är inte så konstigt för jag vet att jag har lite problem där det är därför jag är så dålig på just knäböj för jag känner inte att min korsrygg riktigt håller när jag kör riktigt tunga böj. Det är faktiskt helt annat med marklyft så jag vet inte vad det kan bero på, kanske för att jag är överrörlig i de flesta kroppsdelar? hehe.


Det finns ingen ide att jag redovisar vikter eftersom det är närmare myggvikter än "byggarvikter" haha men jag tänkte faktiskt försöka bli starkare genom att försöka köra 10-12 reps men ändå försöka öka vikten så jag ändå blir starkare för att se hur jag svarar på det.


På jobbet har jag blivit ansvarig för att skorporna bakas och det är då jag som bakar dom och ser till alla beställningar. Måste säga att jag nog kommer bli världsmästare på att baka skorpor för jag bakar minst en sats om dagen och det blir ca 5 plåtar med 5 skorpkorvar på varje hihi. Jag funderade faktiskt idag på om man skulle försöka komma med i guinness rekordbok med flest antal knäckta ägg under 1 min för i en sats skorpdeg behövs nämligen 12 dl ägg och det är nästan 1 hel platta ägg, snacka om att jag kommer bli proffs på att kläcka ägg sedan haha!.


Nej nu sitter Kiwi och råglor på mig och vill att vi ska sova så det är nog bäst att göra det. Det är ju trotsallt en dag kvar innan helgen..


Natti!


Jennifer Nicole Lee



Anders

Hur gick det med ditt läkarbesök?

2009-06-05 | 11:59:38 |
sara

du har såna bilder som inspiraration... men du gör inte mycket för att närma dig deras form



tycker dte är synd

du har ju så bra möjligheter och underlag! du skulle kunna vara i riktigt grym form och tävla ju!!

2009-06-08 | 09:55:55 |
Ellie

Sara: Åhh tack! tycker du verkligen det? det var väldigt snällt sagt!. Jag lovar att jag kommer komma igen när det gäller träning och allt annat runt det men just nu känner jag bara att jag behöver vila, kroppen säger till slut stopp och det tror jag faktikt den har gjort nu genom att ge mig den omotivationen jag har nu+ 0 i energi. Jag försöker varje dag att hitta massa inspirationskällor för att så snart som möjligt få tillbaka motivationen och bilderna är just nu en del av min inspiration. Har du fler förslag får du gärna dela med dig...kram på dig!

2009-06-08 | 10:18:03 |
Sara S

Du skrev att du väntade på tid hos en läkare för ett tag sedan. Har du fått någon undersökning? Det verkar inte normalt att vara så trött som du. Du jobbar dessutom bara deltid. Den finaste årstiden är här och du är bara trött, stakars dig:(

2009-06-09 | 17:26:32 |
Ellie

Sara: Tyvärr har de inte hört av sig ännu så jag tänkte ta mig i kragen runt den 25 för att få en tid någonannanstans för att se vad det kan vara. Det blir lite svårt när jag jobbar att boka tid eftersom jag inte har tid att prata i telefonen (ifall en kund kommer) men jag ska verkligen försöka..kram

2009-06-09 | 22:52:06 |
Daria

"den som har hälsan är rik"....

Ja vad ska jag säga...att du drar dig så för att ta kontakt med vårdcentralen..Känns inte som om du tar dina problem på allvar, du skyller på det ena och på det andra, hur känns det inombords egentligen? känns det inte som dåliga ursäkter själv?



1 du har inga pengar för ett läkarbesök, där tänker jag, har man problem(vilket du verkar ha lidit av länge) ser man till att "få" 250kr för att ORKA med en vardag utan trötthetsbesvär. Tydligen hade du råd att festa..(kanske ska be alla dina bloggläsare att skänka en 10 var, så du får råd)



2 du har inte tid, tar inte många minuter att ringa och boka en tid, och dessutom får man ALDRIG tid samma vecka/månad om det inte är akut och det verkar det ju inte vara..

Och nu kommer jag antagligen få höra "vad har jag med det att göra?"

Svar: inget alls faktiskt men eftersom du offentligt skriver om ditt liv och har en kommentar funktion av en och annan anledning för att få respons (säkert inte för denna kommentar)



Tack för ordet

2009-06-10 | 00:10:47 |
Ellie

Daria: Jag vet att jag är dålig på att ta det på alvar men jag har också sagt att jag SKA ringa och då måste ni ta det på alvar också. Jag gillar inte läkarbesök och därför dragit ut på det så mycket samtidigt som det blivit en vardag för mig att vara trött så man "nästan" glömmer bört det om man säger så. Som sagt så har jag lovat att ringa och ska göra det!.



Jag är glad att ni bryr er men jag är också vuxen och kan ta ansvar för min hälsa. Dessutom har jag ringt men de har inte ringt tillbaka så den här gången var det faktiskt inte mitt fel, de sa att jag skulle få en tid i maj men jag fick ingen så därför får jag helt enkelt ringa i juni.

2009-06-10 | 09:30:58 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0