Storhandling och storträning

Hello!

Då sitter man här igen efter att ha varit på affären och storhandlat in lite bra mat för veckan. Fredag och lärdag blir det att äta på bortaplan eftersom vi ska till liseberg på fredag till lördag. Det som inhadlades idag var bla:

* Gold musli
* bär och nötmix
* två salladshuvuden
*paprikamix
*2gurkor
* 3 påsar giant klyftpotatis
* 2 kg kycklingfile
* 1,2kg lövbiff
* 4 laxfilebitar färska
* 2 paket marinerade kycklingfileer
* olivolja
* lättmjölk
* bregott mellan
* lök
* röda linser
* Pepsi max

Det var nog allt vi hade köpt så nu har vi fyllt i kylen och frysen igen:).



Passet idag blev armar och ben så det blev ett ganska långt pass. Det gjorde konstigt nog inget för jag hade massa energi även i skutet av passet (kan det bero på kreatinet tro?). Det blev ett tungt benpass där jag gjrode 2 nya PB'n i benspark och sittande baksida lår. I bensparken blev det 68kg och 5 reps med tidigare 61 kg så det kändes kul. Benspark är nog min absolut bästa övning när det gäler ben då jag tycker man kan isolera till just framsida lår samtidigt som ryggen vilar.  För sittade baksida blev det 61 kg PB med tidigare 55:).

Armar gick också bra och de fick nöja sig med 2 övningar var.

Nu tänkte jag ta en liten fika innan det är dags för middag som kommer att bli marinerad kycklingfile och sallad:P. Till lunch idag blev det även då kycklingfile med sallad. Jag har verkligen blivit beroende av min sallad, det är ju sååå gott!. Till frukost gjorde jag min proteinsmootie med chokladprotein, massa jordgubbar och 1/2 persika och en ostsmörgås på sidan om:)

Nu måste jag kila men vi hörs!


En dam med grym fysik!

saga

marinerad kyckling?

klyftpotatis?

fitnessdrömmarna är sjukt långt bort just nu va?

;)

2009-07-10 | 09:46:50 |
Ellie

Saga: vad är det för fel på klyftpotatis? det är absolut ingen dålig mat bara så du vet. Marinerad kyckling är heller inte farligt, visst marinaden kan innehålla en del salt och ev olja men så farligt är det inte då man inte steker i marinaden. Självklart är vanlig kyckling bättre än marinerad men man ska heller inte överdriva.

2009-07-10 | 20:49:32 |
Sofia

Nog är klyftpotatis bra så länge man inte läser innehållsförteckningen. Kan du inte bara skippa fitnessnacket och inse att du är en helt vanlig Svensson?

2009-07-11 | 03:31:51 |
Ellie

Sofia: För det första finns det inget speciellt på min innehållsförteckning som jag använder mig av. Det är ekologiska klyftpotatisar som med andra ord endast innehåller veg fett och potatis och därav 3%fett max. Det anser jag inte vara något problem eftersom man vanligtvis inte äter så mycket av det. Så du tror inte fitnessfolk äter klyftpotatis? du vet du inte mycket.

2009-07-11 | 07:26:34 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0