Snabba ryck och ovana vinklar

Hej alla i sommarsverige!

Vilken toppendag det varit idag!, det har verkligen varit en superdag både med fortsatt fint väder men också en bra dag på jobbet och ett bra pass på gymmet.

Egentligen var det vilodag idag från gymmet men jag fick som en skänk från ovan lite extra energi så på 5 min hade jag bestämt mig från att vara i färd mot balkongen för att bara sitta och njuta till att springa till gymmet och köra ett tungt, svettigt och inte så vidare bekvämt pass. Jag ska egentligen träna imorn men då jag kom på att jag antagligen måste jobba över någon timme eller två då vi stänger bageriet och butiken för sommaren. Det blev därför ett tredje pass för veckan idag och det blev rygg och mage.

Jag började mitt pass genom att jogga till gymmet vilket bara tar ett par minuter, men bra uppvärmning och pulsen får sig en riktigt skjuts uppåt. När jag väl kom till gymmet sprang jag direkt upp och körde lats förljt av smala lats och hantelrodd. Därefter en rowmaskin som den heter och liknanr lite rodd fast i maskin. Jag har inte kört den tidigare vilket jag måste missat för den var riktigt skön då jag fick grym kontakt. fyraövningar för rygg och jag rusade vidare och körde lite crunches på lutad bänk och därefter lite crunches på boll och på plan bänk. Mors hem igen joggandes och jag sitter här nu med proteindrinken, kreatin, pro methoxy i magen:). Jag tror jag kommer göra ordning lite sallad inna jag går och lägger mig då jag blivit helt frelst i det :), kan äta hur mycket som helst hihi.

Dagens pass kan jag sammnfatta som ett bra pass med mycket energi, svett och intensivitet då passet max tog 60 min dit och hem.

På jobbet var det städdag för min del, dammade riktigt grundligt uppe på hyllor som sitter högt upp mot taket vilket betydde att jag var tvungen att plocka fram stegen. Med rangliga ben trippade jag upp på den och såg helt plötsligt bageriet från en helt annan vinkel. Det var ingen dans på rosor att damma i takhöjd då värmen från ugnarna går uppåt och det var säket upp mot 50 grader där uppe, kläderna satt som fastklistrade så när jag väl kom ner på fast mark igen blev det väligt mycket svalare haha!. Jag var på ett så bra humör att jag tog log mot chefen idag när hon kom, tom hon såg att jag hade en bra dag hihi:) hoppas det smittade sig:).


En annan syn på tillvaron:)

Det var hot uppe vid taket:), och lite rangligt

Föresten blev jag riktigt överaskad idag när jag kollade i nya body. För där på en sida var den en stor annons från inte mindre än TOP FORMULA!. Det är första gången de är med i en så stor tidning som body och jag hoppas verkligen de är på uppfart för det är dom värda!. Glöm nu inte att om ni anger Elinor som rabattkod så får ni fri frakt!. godare tillskott för så lite pengar hittar ni inte!.



Ne he nu tänkte jag faktiskt gå ut med Kiwi en snabbis, hinner jag så sätter jag mig en stud på balkongen innan det är dags för att krama kudden...

kramis




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0