SEMESTER!

Hej alla glada träningsfreaks!

Hoppas ni haft en bra träningsdag idag!, jag har inte tränat något alls idag då jag slutade lite senare på jobbet då vi stängde för sommaren. Det betyder med andra ord att jag har SEMESTER från och med nu!. Det känns lite konstigt måste jag vara ärlig, att vara hemma i 4 veckor utan att behöva göra ett enda dugg och bara vila och göra det man verkligen vill. Det är min första riktiga semester någonsin sedan jag tog studenten 2006. Jag har alltid sommarjobbat under sommaren medans andy varit ledig men nu är vi lediga precis lika länge då hans semeter började idag med :).

Jag var riktigt trött efter jobbet då dagen varit ganska seg. Det var inte mycket kunder under dagen utan det har bara varit städ och småplock som stått på dagens schema. I höst kommer det bli mer jobb än nu då vi kommer få en storkund som kommer beställa varje dag+ att susanne ska ragga lite nya skorpkunder som jag kan baka till hehe.

Snart blir det till att lägga sig för jag är så grymt trött. Problemet är bara att jag har sååå svårt och sova nu när det är så varmt. Jag har kastat täcket men inte hjälper det inte!. Det har både åskat och regnat idag vilket verkligen behövdes, synd bara att jag inte var ledig för då hade jag nog tagit en löparrunda i regnet så mycket uppskattade jag det :).

Nu måste jag kila men vi hörs imorn!


Semeter och lata dagar från och med nu!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0