I skrivandets stund...

Sitter jag på Sankt Jörgens parkresort och har precis fått min skönhetssömn efter gårdagens aktiviteter och ska snart ner och äta en frukostbuffe. Igår var det en härlig dag där vi först påväg ner mot Göteborg tvekade bra mycket om vi skulle till Liseberg eller inte då det regnade väldigt mycket till och från. Vi bestämde oss sedan för att trotsa vädret och ändå åka dit och det var väll tur det! för det var uppehåll hela vår lisebergsvistelse!, när vi sedan kom till hotelet började det regna så vi hade väldigt tur!.

Det blev en hel del åk igår, jag som bara tokälskar berg och dalbanan fick bli den första atraktionen. Jag var väldigt nervös frst eftersom det var säkert 8-10 år sedan sist. Det var sååå enormt roligt! så vi sprang utan att tänka vidare till balder och började åka. Jag hade ingen aning om hur den gick eller hur läskig den var när jag under färd fick se en skylt "70 grader" stod det. Jag han nog tänka bra mycket på vad det var dom menade med det när vi rusade rakt ner i 90 km i timmen 70 grader rakt ner!. Jag såg varken banan eller ngot annat för det var en så tvär sväng rakt ner att kroppen inte ens han med. Det var läskigt!, nu har jag ett kort på hur läskig vår tur var för jag ser vetskrämd ut!.

Efter mycket åk åkte vi sedan till hotellet, det var det finaste hotellet jag varit med om!, det var modernt och väldigt snyggt både på rummen och i resten av hotellet. Självklart sprang vi först ner till spat och simmade, myste, badade i hotellets utekälla med 40gradigt vatten. Tyvärr han vi aldrig träna i gymmet som var lika stort som ett vanligt modernt gym eftersom vi kom till hotellet för sent. Även idag ser det ut som att det blir tight då vi måste checka ut senast 11!. Det får helt enkelt bli på söndag istället då jag kört mina tre pass för veckan (hade planerat 4 egentligen).

Nu måste jag ner och äta frukost, vi hörs när i kommer hem!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0