Dagen D är här!

Hej vänner!

Det var ett par dagar sedan jag skrev sist, anledningen har nog mest varit lathet nu när man har semester och allt haha!. Träningen har jag vilat från hela helgen men ska träna senare ikväll om det blir som jag planerat. Nu har vi iallafall planerat vår lilla semestertripp som kommer att bli till Liseberg på fredag, vi kommer även ta in på hotell som är ett grymt fint hotell lite en bit bort från Liseberg. Vi kommer att bo på sankt Jörgen park och resort där de både har gym, värmekälla,pool och massa andra trevliga saker. Längtar verkligen till på fredag! hoppas bara det blir ett bra väder för det ser inte så lovande ut just nu med tanke på att det bara är 12 grader ute! och regnet hänger i luften.

Idag är det den stora dagen för mig, jag ska nämligen till vårdcentralen idag och kolla upp min trötthet, hoppas bara de hittar det jag hoppas dom hittar för det skulle underlätta väldigt mycket i mitt liv. Jag ska vara där 13,15 så det är väldigt snart, håll tummarna för mig!.

De gångna dagarna har annars inneburit mycket vila men också jordgubbsplockning då vi åte till Ringstad gård för att plocka. Det blev 2,8kg jordgubbar för en billig peng så nu blir det till att svulla jordgubbar tills man spricker haha!.
 



Våra nyplockade jordgubbar!


Min morgondrink:)


Kiwi älskar att andas frisk luft och svalka sig när vi åter bil:)

Till frukost idag blev det därför en proteinsmootie med färska jordgubbar, persika,minimjölk och skogsbärsprotein hur gott som helst!


Nu måste jag kila, ska iväg snart men vi hörs senare!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0