Beroendeframkallande och motivationshöjare

God morgon läsare!

Här sitter jag med min morgondrink i magen som idag bestod av ca 1,5dl lättmjölk, 1dl frysta blåbär, 1 skorpa chokladprotein och isbitar. Mina jorgubbar har nu tagit slut så då får jag nöja mig med blåbär men det gör inget för det var grymt gott även med blåbär. Mina drinkar har nu blivit ett beroende och är herliga för mig, jag klarar inte en dag utan dom då det är så gott att sitta och sörpla i sig drinken via ett sugrör, hur gott som helst!. Dessutom innehåller vitaminer och antioxidanter och det är ju ett extra + i kanten. Till drinken blev det 1 havreknäcke med 2 skivor 15% ost:).


Min fantastiska morgon proteindrink

Idag är det vila från styrkan och ska jag vara riktigt ärlig så saknar jag faktiskt den, det känns konstigt och vila nu när jag faktiskt har fått tillbaka mycket av min motivation. Dock ska jag inte träna pga av att jag har hög motivation för jag vet hur lätt det är att träna "för mycket" och innan man vet ordet av har man fått motivationen i fotknölarna pga av det. Det är ju trotsallt det nybörjare gör fel när de börjar träna, först är motivationen 100% och man bestämmer sig för att träna 7 dagar i veckan, de kör på tok för hårt och inom 1 månad slutar de helt och träna pga av att de tagit i för mycket.

Nu är ju jag långt ifrån nybörjare men motivationen ska man vara försiktig med ändå och det är trotsallt viktigt att inte bränna ut sig. Därför blir det vila för mig idag som planerat, ev om jag känner för det blir det en långpromenad på 1 mil senare ikväll för att ändå röra lite på mig. Nu känns det iallafall som att jag kommit in bra i träningen efter vilan och träningsvärken sitter där den ska dvs i axlar och bröst så jag knappt kan röra axlar och bröst hihi.

Idag skiner solen massor så jag tänkte gå ut på balkongen och läsa körkortsteori nu, satt minst 2 timmar igår och pluggade och jag tycker det är såååå roligt.

Nu ska jag ut och sedan blir det att hälsa på föräldrarna som bpr 100 meter bort :)...kram kram



Malin Sofia

Hej! Vad gör du lördagen den 15 augusti? Jag skulle nämligen vilja bjuda dig på sommarens största bloggfest i Stockholm. Vi kommer att tillbringa kvällen på Restaurang Mynchen, och äta, dansa, mingla.....festen kostar 470 kronor och då ingår italiensk buffé, välkomstdrink, valfri drink och vin till maten. Dessutom får alla med sig en läcker goodiebag med sig hem med sponsorer från bland annat Depend. ;) I min blogg under kategorin Bloggträff finns all info om festen, från delar av gästlistan till bilder från festvåningen och praktiska fakta. Första gänget (dom som anmälde sig redan i våras) har haft deadline för betalningen, men din deadline skulle bli 10 augusti. Du kan anmäla en kompis också, förutsatt att hon eller han är över 18. Egen blogg är inte nödvändigt. Bloggarna kommer från hela Sverige, så räkna med att knyta nya kontakter. Hoppas du hör av dig! Kram, Malin

2009-07-15 | 21:26:36 | http://mymomentof.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0