Träning ska bli av!

Nej nu orkar jag inte sitta här och tycka synd om mig själv!, efter att ha suttit och kollat lite på Maria Anderssons blogg som är en stor inspirationskälla då hon skriver mycket om träning och kost men även bra mycket om mental träning. Det är en perfekt sida att på inspiration från och det är mycket från hennes blogg jag lärt mig en hel del om mental träning. Därför blir det nu träning för mig ikväll. Det kommer bli ben, triceps och mage och om jag hinner och orkar blir det även lite cardio.


Jag satt framför min laptop och bloggade i sängen (endast för mig själv då jag brukar göra detta för att skriva ner mina tankar. kan skriva mer om det ikväll). Då slog det mig att man ska inte tycka synd om själv utan göra det man kan göra just för tillfället och det är ju faktiskt att träna så det får bli så!! det är jag ju endå bra på haha.

Till middag fick det bli en nutrilett bar då jag inte orkade fixa något. Perfekt de dagarna man inte orkar eller hinner laga något.

Här har vi dagens träningsupplägg. som sagt ben, mage och triceps!

Hörs senare!!

Lene

Nu SKA du lyckas med att starta företaget, eller hur? En riktig entreprenör lär sig hoppas över (eller krypa under) hinder på vägen. Kämpa! Bra att du bokat möte med Nyföretagarcentrum åxå.

2009-01-26 | 16:27:26 |
Ellie

Självklart vill jag!! jag vill inget helldre men som sagt jag kommer göra allt jag kan men räcker itne det så kan jag inte göra så mycket.

2009-01-26 | 18:46:28 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0