Sovmorgon

Hej vänner!!. Herregud att jag inte skäms!!, vi vaknade kl 10,45 i morse!. Hade som vanligt ställt kl på 9 men då jag vet att andy vägrar gå upp då så ställde jag kl på 9,30. Klockan ringde som vanligt då vid 9,30 men andy ville sova till 10 *pust* men tror ni inte att jag glömmer ställa kl då så därför sov vi så pass länge. Egentligen gillar jag inte att gå upp så sent eftersom hela dagen går i ett naffs och då har man bara sovit.



Dagen blir nog som vanligt väldigt lugn men det är nog bäst att ta vara på den vilan för som ni vet så är det bra mycket och göra nästa vecka. Hittils har jag detta uppbokat:

  • Måndag ringa massa samtal till bla olika banker, arbetsförmedlingen för starta eget bidrag, ev ringa nyföretagarcentrum.
  • Torsdag vara med i ett träningsrepotage i Södermanlands Nyheter.
  • Söndag: Modellfotografering

Ev så kommer det komma in lite möten och grejer i veckan eftersom vi ska boka ett gäng med olika personer men det får vi se då. Nu ska jag göra ordning mig för jag ser ut som en fågelskrämma haha!!

pussar!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0