Ny fräsch blogg

Hej vänner!, som ni ser har jag nu bytt blogg och det känns jätteskönt. Här kommer jag att skriva alla mina dagliga inlägg men inte riktigt riktigt nu då jag ännu måste fixa bra mycket med bloggen innan jag är riktigt nöjd men den. Jag ska även flytta över alla gammla inlägg från min förra hit så ni slipper slängas från två olika bloggar. Jag kommer att ha kvar den på metrobloggen för att på så sätt ex få in nya läsare därifrån och hit.

För er som är nya hoppas jag att ni vill följa mig och mina vardagliga rutiner som innebär mycket träning, tankar och en del tips och diskutioner. Jag ska även ev starta mitt första företag inom en mycket snar framtid och här på bloggen får ni följa hela min väg!.

Min gammla adress är www.metrobloggen.se/fitnessfox

Hoppas ni hänger på!

Många stora kramar Ellie

Pernilla

Fint det har blivit. Visst är det lite pyssel innan man fått det som man vill ha det - ganska roligt pyssel. Kommer definitivt att återkomma.

Trevlig helg!

2009-01-23 | 12:15:10 | http://bumbisplace.blogspot.com
Ellie

Ja visst är det lite pyssel men det är riktigt kul när det tar form :) . Kom väldigt gärna tillbaka!!..kram på dig

2009-01-24 | 21:08:13 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0