Intervju med SN

Japp då var man hemma igen och det gick jättebra på intervjuven. Det blev en personlig intervju där de frågade mig om min träning endel omkosten och även hur jag äter under diet. De frågande även endel om sporten body fitness och det är riktigt kul att folk verkar bli mer intresserade nu för tiden, kanske beror det på att de som engagerar sig i sporten gärna skriver om den och pratar om den. Kanske kommer fitness och bodybuildning bli en riktigt stor sport precis som andra sporter. Tävlingarna växer ju faktiskt med deltagare efter varje år så det är ju ett stort plus i kanten. Vi tog bra många bilder så vi får hoppas det finns några bra bilder.

På Worldclass i väntans tider på att reporten och fotografen skulle komma. Jag var där redan 14.30 och de skulle komma 15.15. Jag är alltid ute i god tid :).

Världens bästa gym, WORLDCLASS!

Men guuuud så jobbigt det var!!, jag fick göra 1000 reps av olika övningar så nu har jag tränat genom hela kroppen haha!!. Jag började skaka väldigt mycket och jag blev helt slutkörd efteråt så min egen träning blev inte särskillt  långvarig hihi. jag var sååå trött i musklerna. Man är ju van att köra tung träning med färre reps och trots att jag hade väldigt lätta vikter så kändes det som sagt haha. Jag körde dock igenom lite snabbt och det får väll räcka.

Nu sitter jag och äter Kycklingkebab som jag hittade på Lidl för 20 kr för 300 gram!. Det var bara 3 g fett per 100 gram och 113 kcal så det är ju perfekt! supergott dessutom!. Efter min middag blir det bara att ta det lugnt, nu är det bara modellfotograferingen kvar som är på söndag så det blir att ladda inför den:).


Föresten så kommer de antagligen att publicera repotaget i mars troligen beroende lite på. De var väldigt nöjda lät det som och de skulle ha ett repotage om olika typer av kroppar och då var det jag i form av styrketräning, en kanotist och en fotbollspelare. De lät dock nästan som att de var mer intresserade av min intervjuv än de andra så vi får se om de blir bara jag eller om de blir de andra också för då funderade de på att publicera en bild där alla tre var med så man får se lite skillnad. Då kanske man hinner gå på en lite minidiet haha!!,

De lät även intresserade på att göra en uppföljning på hur det går för mig och mina body fitnessdrömmar så vi får se om det blir sågot av det :).

Nu ska jag äta klart men vi hörs senare!!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0