Inte en så bra början

Nu när jag kommer skriva här istället för på metro så ska jag visa ett av mina mindre bra sidor. Jag förstår egentligen inte hur jag får till dom men både jag och andy höll på at skratta på oss, jag tom grät för det ser så fruktansvärt ut. Det var en läsare på förra bloggen i ett tidigare inlägg som tyckte att min grimage som jag gjorde då var den värsta hon sett men jag måste säga att den här är 1000 gånger värre haha!!.







Om ni undrar så ser jag inte alltid ut såhär men bara när jag druckit coca cola light med grönt te haha!!, förskräckligt!.

Idag vart det äntligen storhandling så nu har vi lite mat så man överlever ett tag till haha!!. Dagen har annars varit lugn och nu fortsätter kvällen med en film....som vanligt!!.

Vi hörs puss på er alla!!



Nilla

Om du någonsin kommer stå på en bf-scen kan du väl se ut sådär? ;)

2009-01-25 | 16:01:07 |
Ellie

Ha ha ja det vore väll inte så dumt va!!?

2009-01-25 | 18:19:16 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0