Hinder på vägen

God dag i stugorna!. då satt man här igen efter en rätt turbulent dag, dagen har inneburit bra mycket ringande till olika ställen ang företaget och jag måste väll säga att vi har stött på ett litet hinder på vår rätt krokiga väg. I dessa tider så anser banker etc att de inte vill låna ut pengar hur som helst och till vilka företag som helst då man inte vet om det skulle fungera med företaget. Detta har så klart satt käppar i hjulet som gör att det går lite trögre än det kanske borde men som jag sagt till andy att jag ger mig inte i första taget!, jag vet att det här skulle funka och det är inget snack om saken men hur man än säger till banken så är dom endå tveksamma och väldigt beslutsamma. Vi har därför nu bokat ett möte med en person på Nyföretagarcentrum så vi kommer gå igenom lite saker och hopps på att det kommer ge bra resultat. Vad det verkar som så lyssnar bankerna ganska mycket på nyföretagarcentrum när det gäller företag som vill starta så det kanske kan ge oss en liten skjuts  i rätt riktning, iallafall vad jag hoppas på.

Det är dessa hinder jag pratat om att är så viktiga att hoppa över för att kunna komma vidare i livet. Hoppar man inte över dessa hinder vad det än gäller i arbetslivet, privatlivet, fritidsintressen, personlig utveckling mm så kommer man heller inte komma vidare i livet. Många kommer till ett hinder men förblir stirrandes upp på det och undrar vart det kom ifrån. Mångs väljer att stanna kvar nedanför och fundera ut hur man ska komma upp och över för att sedan göra detta och kunna vandra vidare på livets stig. Andra vilket de flesta gör är att komma till hindret, stanna till och förstår inte varför det helt plötsligt ska gå så trögt och förstår inte varför man måste hoppa över alla dessa hinder, de är ju bara jobbiga säger de och vänder snabbt om igen och går tillbaka där de kom ifrån och verkligen inte komma någonstans.

Man måste se hindret som en utmaning och försöka blicka över för att på något sätt se ljuset i den annars så mörka tunneln.

Jag kommer  att försöka hoppa över hindret, ok alla hinder är inte till för att hoppa över, endel är allt för höga för att man ska komma över dom men då får man gå tillbaka igen senare när har bättre förutsättningar för att verkligen hoppa över och kunna fortsätta vandra på livets väg.
Jag brukar kunna vara riktigt envis så jag får försöka använda den förmågan nu  haha.


Livets väg kan inte alltid vara rak och helt hindersfri men det är viktigt att försöka ta sig över hinder som korsar din väg trots att det kan kännas riktigt tungt. Det är dessa hinder som vi lär oss av och på så sätt utvecklas som person.

Just nu känns allt bara så tungt, har minst 2000 tankar i huvudet och alla handlar så klart inte bara om företaget utan mycket handlar om att jag vill ha ett jobb....NU!!. Det var svårt att hitta jobb innan finanskrisen för min del och säkert för en hel del andra med men dessa tider gör saken verkligen inte bättre.

Jag har precis dammsugit klart och tänkte snart sätta mig och kolla lite på film via min nya laptop och ta en kopp kaffe till det. Sedan får vi se vad som händer och sker, ev blir det lite träning senare ikväll men ska jag vara riktigt ärlig är jag inte så sugen på det med tanke på allt som händer och inte händer nu. Jag får ta nya tag efter filmen

vi hörs mina vänner!!

Carro

Fan vad du är bra på o resonera. jag håller med dig. älskar o läsa din blogg, man får nya ider, nya positvia tankar och inspiration. Allt du skriver låter så bra, och är bra!! Jag lyssnar verkligen till de du säger Elli o tar till mig det. jag vet inte vvad jag ska säga förutom att du är BÄST <3

2009-01-26 | 15:07:42 |
Ellie

Carro: Hej gumman!! som du vet blir jag alltid glad att höra det och det är bra att du tar åt dig, det jag skriver är till för att hjälpa iallafall vad jag hoppas. Roligt att du skrev! och kom igen nu!! jag vet att du klarar det!!...puss på dig

2009-01-26 | 15:57:04 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0