Dagens träning

Då var dagens träning avklaad och det känns skönt att bara slappa. Det blev rygg och vader och passet gick helt ok, känns som jag fick bra kontakt vilket jag tycker är riktigt svårt. jag körde dock inte marklyften eftersom jag har mycket ondare i låren efter benträningen i måndags. Ska jag vara rikitigt ärlig så kan jag knappt gå normalt och inte börja mig ner heller, det roliga är att folk tror väll jag är knäpp som går som jag gör för jag går långtifrån normalt haha. Det blev istället hantelrodd, stångrodd, latsdrag med T-bar, och en annan övning som är ny som Anna lubeck visar i hennes blogg, vet dock inte vad den heter. Vaderna fick sig en omgång i stående vadpressen.


Efter passet blev det gång på löparbandet i 10 min därefter blev det intervaller med 5 min där jag sprang och 2 min vila, sprang igen i 5 min och avslutade sedan så det blev ett snabbt pass på 20 sammanlagt. 

Nu har jag hunnit äta middag i form av 5 äggvitor och en gula som jag gjorde till äggröra detta med tomat och stekta burkchampinjoner som jag älllskar haha. Snart ska jag även ta mig en kiwi.

dagens innan träningsmat med massor av kalkon!! bara tokälskar varma mackor!

MIDDAG!

Glömde säga att jag skickade iväg kursansökan idag till komvux för att få plugga ämnen som jag behöver. Hoppas bara jag kommer. Just nu känns det som jag har bloggtorka tyvärr så det är nog bäst jag går och lägger mig (trodde jag ja), nej det ska jag inte ännu på bra många timmar men jag får väll blogga runt och kolla lite andra bloggar.

kram på er alla!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0