Ben, triceps och magträningen avverkad!

ÅHHH vad skönt det var och träna!! jag behövde verkligen det kändes det som!! , nu är jag mycket klarare i huvdet än tidigare och känner mig fräschare på något sätt. Passet gick riktigt bra men det blev ingen cardio, styrkan blev på 1,5 timme så jag tyckte det skulle bli på tok för länge som jag tränade så jag hoppade det, får bli imorn istället när jag itne har så många muskelgrupper att träna. Jag blev verkligen helt slut i benen!! körde 3 övningar för framsida lår och 2 övningar för baksida med 5 set på varje och 10-12 reps. Det var grymt jobbigt så efter passet var jag så grymt hungrig så jag hade inte kunnat köra någon cardio endå.

Nu har jag ätit mitt efter träningsmål som idag bestod av 0,5 tonfiskburk, sallad, tomat, 1 ostskiva och 1 päron och det var grymt gott!!.



Snygg frilla va? haha!


Nehe gott folk nu blir det ltie tv tittande med Kiwi. skrivs senare!! kramis!!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0