Träningen Måndag

Hej igen!! Kom nyligen hem från träningen efter att ha kört ett pass bröst och biceps. Oj vilken pump jag fick!! jag körde 10-15 reps och det gick superbra trots lite mat i magen!. Jag kan väll inte säga att jag kände mig så värst stark men eftersom jag tränade så dåligt förra veckan så förstår jag det. Jag fick grym pump i både biceps och bröst och det är sällan jag får det i alla muskelgrupper jag kör just det passet. Det vart iallafall dessa övningar

Bänkpress
Lut bänkpress
pec dec
omvända bicepscurl med stång
hammarcurl
liggande bicepscurl i cable (svår att förklara men kanske visar den någon gång)

Detta var mitt pass idag och jag är grymt nöjd, jag har sååå glad och pigg efter passet att jag nästan flög hem. Har precis hunnit äta min middag bestående av....jordnötssmör haha ovanligt va? . Jag har tre mål kvar innan det är dags för läggning men just nu känns det riktigt bra iallafall, har inte känt av någon vidare hunger än så länge iallafall och det är skönt. Snart ska jag diska lite och sedan blir det bara att mysa lite med Kiwi som bara ligger och sover. Hon har precis börjat löpa igen och hon blir så orkeslös och hängig precis som vi tjejer hehe jag förstår precis vad hon genomlider.

vi hörs senare....kram





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0