Träningen avklarad!

Hej igen!
Nu har man kommit hem och hunnit smälta dagens pass som blev ben, triceps och mage. Ska jag vara riktigt ärligt var det en skit dåligt pass, jag hade verkligen ingen styrka alls! det var sååå tråkigt pga av det! Kanske var det som sagt för att jag tränade så tidigt mot vad jag brukar?. Jag körde iallafall så hårt jag kunde och är endå ganska nöjd över passet. Jag fick grym kontakt i hela magen när jag körde och det var en riktigt skön känsla. Det var veckans 3 pass och imorn blir det veckans sista och då blir det rygg och vader.

Nu har jag dessutom beställt nytt protein som jag ska kunna äta av istället för min tonfisk och mina räkor. Kommer alltså äta 100% efter jordnötssmördieten när proteinet kommer. Det blev 4 st burkar VP2  från mina sponsorer AST som är det absolut godaste proteinet jag druckit. Jag skojar inte!, jag har ätit rätt många proteinsorter i mina år som jag tränat och jag har alltid mått lika illa av alla sorter jag druckit och när Sid coachade  mig rekommenderade han dom. Precis som alltid hade jag inga större förhoppningar som vanligt  eftersom alla påstår att det och det proteinpulvret är såååå gott och så när man väl smakat har det smakad skit. När jag väl fick hem min första burk blev jag sååå glad, det var såååå gott!!. ni kan jämföra det som att ni dricker saft. De flesta proteindrinkar är ju ganska mjölkiga i smaken vare sig man använder vatten eller mjölk men det här smakade ren citrussaft! hur gott som helst!.

Om någon får för sig att beställa så rekommenderar jag just Citrus för den smakar absolut bäst, men finns i smakerna vanilj, choklad, frukt/punch och Citrus http://www.ast-ss.se/html/product_cat.asp?CategoryID=1


Aisha var här nyligen och fikade och pratade lite skit men snart ska vi träffas igen för vi ska gå ner ner på stan efter hennes jobb och hon ska visa ett ställe där det snart kommer att finnas en lokal som vi kanske kan hyra, den är ännu inte byggd!? men vi ska dit och kolla lite vad det är för område. Nu har vi ev 2 st lokaler som vi är intresserade av nu är det bara banken som avgör, förhoppningsvis kan vi boka möte nästa vecka.

Nu måste jag fixa ordning mig men vi hörs senare!!

Jonas

Hejs! Det är så kul att läsa om dina träningspass,de känns alltid tråkiga och jobbiga samt att du inte är speciellt nöjd med dom.Som den elitidrottare du genomför du passen ändå,om jag skulle känna att det var skit att träna under ett pass skulle jag lägga ner o gå hem,nu har det aldrig blivit så men jag kör bara fem pass i veckan för att fösöka hålla formen. Det är säkert annorlunda när man är på din nivå.(fixa till företaget lite snabbt nu o hur blir det med tävlandet?)

Hälsningar Jonas

2009-02-12 | 15:45:48 |
Ellie

Jonas: Ja fast jag menar ju inte att det är tråkigt och träna, det kan man väll förstå att dett pass som man känner sig svag i inte är så roligt. Nej jag går inte hem bara för att dett pass inte blir som jag förväntar mig, det är bättre att göra så gott man kan än att skita i och träna alls. Tävlandet väntar jag med till jag vet om jag får öppna mitt företag och fått det lite på fötter, det tar mycket tid att förbereda en tävling och den tiden måste jag lägga på företaget eftersom tävlandet inte ger någon inkomst.

2009-02-12 | 16:54:17 |
Micke

Undra hur alla andra som tävlar gör med sina jobb/företag medan de dietar och tränar hårt.

Tjänstledigt kanske... eller jag vet inte.

Vad tror du?

2009-02-13 | 15:26:27 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0