Sjukling?

Hej där!!

Nu sitter man här och mår värre än någonsin. Har varit i Linköping hela dagen och andy har varit och klippt sig hos min systers kompis nu på kvällskvisten. Runt 17 tiden började jag må riktigt dåligt!!, har grym huvudvärk så jag knappt kan röra huvudet, mår illa, är hungrig, fryser och ja ni vet. Det är väl typiskt!!, skulle inte förvåna mig om jag är sjuk imorn och det är ju den vanliga turen jag har!!.

Idag på Ikea köpte vi lite smått av varje bla två nya badhandukar, en avlång värmeljusstake, 2 vita djupa tallrikar då våra gamla är från stenåldern (typ), 2 st frukosttallrikar. Det var det vi fick oss hem, det klassiska när man är på ikea är att äta köttbullar med potatis som är grymt gott men för mig var det en cola light och sitta och titta på haha. När vi var hemma hos min syster hade hon bakat kladdkaka och till det grädde (se men inte röra), där vart det cola zero för mig haha!!.

Nu håller jag på och exploderar känner jag så jag måste vila nu känner jag....

vi hörs!!

Anonym

Men om man bara köper två tallrikar kan ju inte ha gäster?

2009-02-23 | 18:03:27 |
Ellie

Anonym: vi har fler om det skulle komma.

2009-02-23 | 19:09:05 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0