Se ut som en jordnöt?

Dagen idag har varit väldigt lugn, har varit hos föräldrarna ett par timmar tidigare idag som jag berättade. Jag har konstigt nog inte hunnit med så jättemycket endå idag så jag förstår inte var tiden tog vägen. Vi var hos mina föräldrar fram till 17 och därefter kollade andy lite på en film och jag surfade runt lite bland bloggar. Sedan satt vi och diskuterade lite smått om dieter etc och då så klart om jordnötsmör dieten så vi åkte iväg och storhandlade lite, detta hamnade på inköpslistan:


7 burkar jordnötssmör, 8 burkar tonfisk, 1 st tidningen aktiv träning, 2 st snygga kaffekoppar

Jag har fått frågan om var naturellt jordnötssmör finns förutom på Sids Hemsida där han sedan kommer att sälja ett helt eget så har jag hittat ett på City Gross som heter Green Choice kravmärkta som endast innehåller havssalt och jordnötter Näringsvärdet per 100g är:

Kcal 625  Protein: 29g  Kolhydrater: 13g  Fett: 52g

En burk kostar 32-33 kr på City gross. Det enda som skiljer Sids smör från detta är att detta innehåller 6 kcal mer än hans. Ett väldigt bra alternativ till hans tills han är klar med sin produktion.

Jag kommer småbörja på den här dieten imorn fast jag kommer börja med 1 vecka för att se vad som händer. jag kommer ändra den lite då jag för tillfället inte har så mycket proteinpulver hemma så kommer jag äta Tonfisk istället för proteindrinkarna som egentligen ska intas under dagen. Jag kommer räkna så att jag kommer få i min ungefär lika mycket som om jag skulle ätit proteindrinkarna fast i en anna form :).

om jag räknat rätt än så länge så ska jag äta 186g jordnötssmör om dagen+ 3 tonfiskburkar. Jag kommer så klart att räkna ut detta mer men det var det jag kom fram till väldigt snabbt. Man kan säga att jag snart kommer likna en jordnöt, fast det är nog bättre det än att se ut som ett chips, godis eller något liknande *ler*. 

För er som tycker denna diet låter intressant kan ni läsa allt om den på Sids hemsida på www.fitnessguru.se (OBS han går själv på denna diet inför hans tävling på Sweden grand prix i april med MYCKET bra resutat).
 



Thess

En helt vanlig ketogen diet, med andra ord=)

2009-02-08 | 22:07:38 |
Ellie

Tess: Precis enda skillnaden är att du får äta något som är väldigt gott dvs jordnötssmör :). Den är väldigt lätt dessutom att följa och lätt att ta med sig "matlådorna"

2009-02-08 | 22:47:51 |
Anonym

Är inte risken stor att man får näringsbrist om man äter så ensidigt??

2009-02-08 | 23:41:38 |
Ragwald

Hoj igen

Har itne spanat in din blogg på ett tag och ser som väntat att jag missa massa spännande.

Har tänkt testa keto-diet men vet itne hur det blir när man sover och äter utan dygnsrytm

jobbar ju natt stup i kvarten.

Tänkte testa med chips och öl diet. kan de va npt tror du?

hehe ha de gott.

Ragwald den förskräcklige

2009-02-08 | 23:49:53 |
Ellie

Anonym: Du behöver inte få näringsbrist, ser du till att vara noga med vitamintillskott är det ingen fara. Den här dieten kan du utan problem gå efter i 12 veckor, däremot kanske den inte är så bra på längre sikt men vet du med dig att du behöver gå ner vossa kilon är detta en väldigt bra diet:).



Ragwald: Nej men titta!! saknade dig lite ett tag haha!!. Klart du missat massor! och nja jag gillar nog hellre Sids diet än din faktiskt, jag är nämligen itne så mycket för öl men chipsen lät inte dumt :P. Jag kan höra med Sid ang det du sa om dygnsrytmen så skriver jag ett inlägg som svar till dig när jag kollat upp det med proffset (det är ju hans diet) kram på dig

2009-02-09 | 00:26:21 |
sid

Thess, Exakt, inget mer inget mindre. En keto-diet med ett extremt lätt upplägg där du håller dig mätt. Jag tror inte att jag har åter uppfunnit hjulet precis ;)



Anonym, Ju mer enformigt man äter ju nogrannare måste man vara med att ta tillskott för att täcka in kroppens behov. Allt detta tas upp på min blogg. Inget speciellt svårt, bara några saker man ska tänka på helt enkelt.



Ellie, Basera inte hela proteinintaget på tonfisk. kvicksilversförgiftning är överhängande. Om du inte märker av det så lär det iaf. förstöra din hormonproduktion i längden. Hitta en bättre källa. F.ö är nog vassle billigare än tonfisk.



Over and out!

2009-02-09 | 10:47:15 | http://www.fitnessguru.se
Ellie

Sid: Ja jo jag vet men det är en bra början, jag ska ju börja med en vecka så får vi se hur jag fortsätter.

2009-02-09 | 13:46:37 |
Just do it!

Antigen kör man eller så kör man inte... Varför börja med en vecka? Tror du att du ska se resultat (annat än kankske lite vätskeförlust) på den korta tiden? Det gäller att bestämma sig!

2009-02-09 | 16:12:06 |
Ellie

just do it: Jo men jag tycker det blir lättare att lägga ett mål på en vecka i taget

2009-02-09 | 17:14:42 |
sid

4v är minimum på denna diet. Då uppnår alla som följt den till punkt och pricka utmärkta resultat efter de rapporter jag fått. Dieten går dock utföra i 12v utan problem.

2009-02-09 | 20:15:41 | http://www.fitnessguru.se



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0