Plugga Plugga

Hejsan!!
Då har man börjat plugga också :) helt plötsligt fick man mycket mer och göra på dagarna fast det tycker jag är skönt för då slipper man gå runt och undra vad man ska göra, kommer alltid ha något att göra. Som ni kanske vet så kommer jag plugga kursen Engelska A som jag inte läst alls, kommer plugga detta på öppet komvux vilket betyder att jag pluggar på distans men att jag kan komma till skolan om jag behöver hjälp vid speciella lektionstider så det tycke jag lät väldigt bra. Dessutom har jag ju ca 10 min till skolan så varför inte köra kursen öppen? så lat får man inte vara :). Redan i april är det nationellt prov så man får plugga järnet:).

Det var mycket information på en gång då de hade möte både för eng A och B och det var olika information till de olika kurserna så man blandade lätt ihop det hon sa. Nu är det bara litteraturen som fattas innan jag kan börja och jag ska försöka hitta någon som inte kostar skjortan. Redan imorn tänkte jag kolla lite på böcker och redan då skicka in min första i inlämningsuppgift som kommer att bli en presentation av mig, på engelsa så klart.

Nu sitter jag hos mina föräldrar, och fikar (bara kaffe för mig). Försökte tidigare idag att gå igenom affärsplanen för företaget men jag sitter lite fast med budgeten, det är riktigt svårt att skriva en budget innan man hittat en lokal, skaffat försäkringar etc men det får jag får jag fortsätta med imorn när andy är med. essutm har vi ringt en kille ang en lokal som vi är intresserade av men den är på 1900 kvm så vi kan ev dela på den tillsammans med andra OM det finns fler som är intresserade av en del av lokalen. Vi behöver liksom bara 100-150 kvm. Jag har faktiskt funderat lite på att så småningom även plugga företagsekonomi B för det kan vara riktigt bra och göra det om man blir egen företagare:). Jag har ju redan läst företagsekonomi A men det var inte så mycket att hänga i julgranen direkt men ajg såg att det var lite mer intressanta saker i B kursen vilket man kan läsa på distans.

Nu ska jag vara lite social med föräldrarna, snart blir det min sista del jordnötssmör....kram



Anonym

Hej

Har oxå börjat med jordnötssmörsdieten. Min första dag dock. Känner mig lite konstig i magen. Hoppas på bättring i morgon.

Hittade mitt js på en maximat butik, av märket "Kung Markatta". Gjorde en liten kupp: Såg att 3 burkar skulle gå ut på datum om 3 dagar så jag bad om ett bra pris för alla 3. Chefen sade att jag fick de för 45kr. Alltså 3 st 360g burkar för 45kr!! Tyckte det var rena fyndet!

Lycka till m din diet, ska bli intressant att följa dig iom att vi kör samma sak. Du får gärna läsa min profil på Träningsprofilen :)

Kram Faye

2009-02-10 | 22:38:53 |
Ellie

Faye: Oj vilken bra deal du fick!!. Jag höll också på att få en för när vi kom till citygross såg jag att man fick 5 kr rabatt på en valfri burk. Vi skulle köpa 7 burkar vilket betyder -35 kr! vi slet åt oss 7 st kuponger och ser att de gick ut i dec 2008!. Eftersom jag vet att butiken inte får sälja kuponger som är för gamla eftersom de inte får pengar för dom då så sa jag snällt till i kassan (helgon eller hur! haha). Jag fick inte burkarna billigare pga det men men jag skulle ju endå köpa smöret. Du får uppdatera mig lite då och då hur det går med din diet!, min första dag märkte jag ingenting men i natt var jag vrålhungrig...kram

2009-02-11 | 10:29:40 |
Linda

Hej.

Blev väldigt nyfiken på JS-dieten.

Hur funkar den för dig?

Jag har mkt fett som jag behöver bli av med;-)

MVH Linda

2009-02-11 | 11:18:44 | http://mammasalsklingar.blogg.se/
Ellie

Linda:Vad roligt att du är intresserad av den!. Det är ju väldigt individuellt hur en diet funkar för varje person men jag har hittils gått ner på 2 dagar 6 hg. För dig kan det gå väldigt fort eftersom du säger att du har mer att bli av med så går det oftast fortare i början och det är ju alltid positivt. Du kan ju alltid testa :)...kram

2009-02-11 | 13:37:51 |
Faye

Hej igen!

Jag tror det var meningen att jag skulle köra js-dieten för när jag idag skulle köpa ett bättre proteinpulver än det jag hade hemma så såg jag att den var på halva priset för de skulle sluta med det märket. Haha. En bra och billig diet för mig!!

Började igår o hade i morse gått ner 0,5 kg. Får se om det fortsätter så eller om det bara var tillfälligt. Men jag är verkligen motiverad. Har tom startat en liten tävling mellan mig o min kollega på jobbet som testar en annan diet. Hoppas jag vinner, vi ska utvärdera om en månad.

Hoppas du sovit gott i natt.

Kram o lycka till!!

2009-02-11 | 23:46:16 |
Ellie

Faye: Oj då!! vilket ruskig tur du har!! tänk om alla hade det hehe. Roligt att du är så motiverad!, jag har ännu gått ner 6 hg sedan jag började nämligen i måndags så vi får se hur mycket det blir i slutänden. Roligt att du har lite utmaning! kör hårt och glöm inte att hålla mig uppdaterad!.



Kram på dig

2009-02-11 | 23:51:50 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0