Kvällen i all ära

Men ibland tror jag nog att jag går igång på kvällen. På ett sätt tror jag det för precis nyligen tänkte jag bara lite småtankar om att det skulle vara mysigt med att köra ett pass på crossen, det var ju typ 1 vecka sedan sist. Ja klockan är nu 23,37 men det har inte hindrat mig förr :P. Trots att jag har fruktansvärt ont i huvudet (fick ont i hivudet redan igår kväll och en smärta på höger sida av nacken) så känner jag endå för att göra det. imorn är det träning igen och då är det benen, triceps och mage som ska få sig en omgång. Jag får se om jag går med och kör med andy, min kropp säger gärna ifrån när det gäller morgonträning speciellt när man bara ätit lite protein till frukost som nu. Ev kan det bli runt 15 tiden istället men då hänger jag nog endå med till gymmet på förmiddagen och kör lite gång på bandet.

Kvällen har varit väldigt lugn, likaså eftermiddagen. kollade lite på lyxfällan via webben och så kollade jag på top modell finalen. Jag hade hoppats att Analeigh skulle vinna för jag tycker hon var väldigt söt.

Finalisterna.  Mitten vann och Analigh till vänster
Bilderna lånade från google



nehe nu blir det dags att byta om till träningskläder, kommer bli ett pass på max 30 min beroende på hur trött jag blir och om inte andy hinner komma hem innan....

Natti natti!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0