Fredag Axlar och Mage

Det blev ett riktigt sent inlägg det här men bättre sent än aldrig. Idag var det axlar och mage på gymmet och direkt kände jag en energi som inte fanns där tidigare. Trots att jag då bara hade ätit kolhydrater i form av en smörgås och massa sallad så hade jag sån energi och motivation att köra tungt!. Det kändes riktigt härligt och det är sånna dagar som denna som gör att man förstår varför man tränar!, det är så grymt och sååå skönt!.

Som ni förstår gick passet kanon och jag ska absolut inte klaga, Ellie är på banan igen!.

DAGENS ÖVNINGAR:

*Hantelpress: 13kg*8 reps 3 set. Nja jag kände mig faktiskt rätt stark i hantelpressen idag, de gångna veckorna jag gått på diet har det gått riktigt trögt men nu kände jag att de faktiskt var på uppgång rent styrkemässigt, bra där!.

*Hantellyft: Här körde jag 8,5 kilo men även något reps på 10 kilos hantlarna! yeeeehh haha!. Jag var på G kan man säga!.

*Framåtlutade hantellyft på bänk: Jag brukar inta likande position som hantelrodd för ryggen, på så sätt kan jag koncentrera mig på endast en arm/axel i taget och får dessutom stöd för ryggen då jag har ena benet på bänken (kan visa hur jag menar någon gång). Här blev det 8,5*3 reps

*Upprätt rodd (skivstångsdrag mot hakan): Här vart det 25 kilo*3 set* 8 reps.

MAGE:

*Crunches med rep (på knä): I Love this exercise!! grymt bra kontakt får jag om jag ser till att cruncha tills jag når knäna i slutläget. 59kg*12reps*4 set

CARDIO:
* 20 min crossen och 10 min powerwalk på löparbandet.

Detta var mitt superpass idag!, jag är på riktigt bra humör idag!

/Ellie



Lene

Härligt jobbat! Märkte du någon skillnad på energin i kroppen efter att du brytit dieten?



Jag tycker du ska skriva om annat än kost och träning! Please...det är det som gör din blogg unik och mysig! Varför ska du ändra dig för att några gnällisar råkat hamna på din sida? Jag tycker du ska fortsätta vara du och skriva om ditt liv!



Det enda som oroar mig är att du verkligen måste kolla upp dig hos doktorn tjatar



Kram och trevlig helg!

2009-02-28 | 03:30:01 |
Ellie

Lene: Tack gumman! jag lovar verkligena tt ta tag i det snart (LOVAR). Ja jag kände faktiskt ganska stor skillnad! trots att jag vid den tidpunkten bara ätit lite kolhydrater extra. Jag har varit sååå pigg hela dagen och på kvällen vid 01 på natten var jag inte så värst trött heller!. Självklart kommer detta lägga sig men det är en fantastisk känsla!.



Jag vet att bloggen blir bättre av att skriva lite allt möjligt, gillar själv inte att bars skriva om träningen för det gör så många andra och det blir liksom lite tråkigt i längden. Ska dock fundera på det, nu vet jag vad du tycker. Vad tycker ni andra?. Stora kramar till dig!

2009-02-28 | 09:34:44 | http://ellielilja.blogg.se/
Carro

Vad kul för dig gumman! Bra jobbat! kul när man har sånna dagar där allt bara går skitbra =D Puss

2009-02-28 | 10:47:08 | http://[email protected]
Johanna

Jag brukar också stå som man gör när man kör hantelrodd när jag kör baksidan för axel. Gillar att bara köra en arm i taget i många övningar (hantelcurl t.ex.) så mycket lättare att koncentrera sig och fukusera på just muskeln då!

2009-02-28 | 14:27:45 | http://inshape.blogg.se/
Ellie

Carro: Hej!! ja det är verkligen jättekul när passen går bra!, hoppas allt går bra för dig!...kramis

2009-02-28 | 16:17:11 | http://ellielilja.blogg.se/
Ellie

Johanna: Jo det stämmer faktiskt!, jag brukar bla köra en arm i tec hantellyft också av just den anledningen, det är mycket lättare att koncentrera sig då. Lycka till med träningen!

2009-02-28 | 16:18:20 | http://ellielilja.blogg.se/
Anonym

Kul att det går bra, många reagerar på din negativa inställning du haft till det mesta. Tänk mer possitivt så blir livet och även träningen lättare. Bröd som kolhydrater? Det är väl något som alla bör undvika helt eller? Jag och mina byggarkompisar äter aldrig bröd, men däremot äter vi gröt som kolhydrat istället.

2009-02-28 | 19:13:20 |
Ellie

Anonym: jag är positiv annars men det är inte lätt när man inte har alla pusselbitar på plats:). jag tycker inte att bröd är något dåligt, det är som allt annat äter man för mycket är inget bra. Äter man dessutom rätt bröd dvs mycket fullkorn och grovt är det inga problem. Fast skulle jag säga det nyttigaste måste jag säga er gröt...kram

2009-02-28 | 21:39:36 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0