Fitnessguru!!- Sid Knutsson


Ni har väll inte vågat missa en av de absolut bästa bloggarna inom fitness, bodybuilding, kost och träning? nämligen Sid knutssons blogg Fitnessguru.se. Det är en av de bästa bloggarna enligt mig och han är grymt bra på allt vad kost och träning heter och är en grymt trevlig kille. Han var bla min coach en stund under min satsning till FF08 (som jag tyvärr fick avbryta). Han skriver riktigt bra vetenskapliga artiklar om kost och träning och bjuder även på fria kostprogram som man kan följa, helt gratis!!. Gå med i hans forum och snacka om artiklarna i hans blogg, träning eller kost eller varför inte fråga honom något när ni ändå är förbi?.

Jag rekommenderar den sidan starkt så lova att kolla förbi den!.

www.fitnessguru.se


Hans grymma fysik inför Sweden grand prix i april då han ska tävla i Classic bodybuilding, det får vi inte missa!


OBS: Länken finns även under länkar här till höger. 



Daniel

Hur kan du påstå att han skriver vetenskapliga artiklar? Vem granskar dom? En artikel som anses vetenskaplig måste alltid först och främst presentera vilken metod som använts för komma fram till resultatet. Inget av detta står att finns på sidan du refererar till.

2009-02-02 | 10:46:54 |
sid

Daniel, Ellie snubblade nog lite på orden bara, jag skriver artiklar utformat ut ifrån vetenskap/forskning jag själv läst. Ofta men inte alltid, (pga. tidsbrist) brukar jag lägga in referenser där det går att läsa om den publicerade forskningen som stödjer eller förklarar det jag skriver i artiklarna.



Mvh

Sid

2009-02-02 | 14:17:13 | http://www.fitnessguru.se



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0