Strong Ellie

Det Var väldigt nära att jag var tvungen att hoppa över träningen även idag men jag gav mig inte!. Mitt nya mobila internet är helt knäppt! den stänger av sig själv även om jag är ansluten så stänger den bara ner internet eller säger att sidan kan inte visas. Under denna tid blir det dessutom väldigt segt. Så här blir det oftast från 6 och senare på kvällen. Bara idag hr jag fått stänga av internet och snluta igen minst 5 gånger!!. Vi ringde bredbandsbolaget för några dagar sedan och de skickade ett nytt med nya uppdateringar men det har inte hjälpt så vi ringde idag igen och det var därför som jag nästan var tvungen att stana hemma för de lovade att ringa upp ca 1 timme senare och klockan var då runt 19. Sån tur var så var andy snäll och stannade hemma istället och vakta telefonen så jag kunde gå och träna som tänkt.
Bild lånad av www.t-nation.com

Passet gick faktiskt riktigt bra!, jag kände mig rätt stark, så pass stark att jag kunde göra ett PB i marklyft och det var bra länge sedan!. Det var inget stort PB men jag körde 4 reps på 85 kilo!!, tidigare har jag kört 3 reps på 85 men det var senast i oktober förra året! så jag blev riktigt glad att jag klarade iallafall en till på 85. Kanske beror på att jag nyligen haft en lång vila och började året med ca 4 veckor lätt träning för att variera mig och "chocka" kroppen. Jag blev jätteglad så jag nästan skrek YES rakt ut i gymmet haha.

Därefter blev det smala latsdrag och även där gick det bra, det kunde så klart gått lite bättre men jag är helnöjd för att ha varit mitt första tunga pass för året. Det blev 8-9 reps på 48 kilo, men då hade jag kört ett par set med 41 kilo också så jag var redan bra trött. Därefter blev det hantelrodd och där blev det 23,8 på 8-10 reps. Vader vart sittande vadpress på 25-35 kilo, som jag sagt tidigare så är det inget jag prioriterar då jag redan har enorma vader vilket jag tror jag fått från mamma (tack mamma :) ). Lite rygglyft med 5 kiloshantel hann jag också och där var mitt pass. För att varit ett väldit sent pass som inte blev klar förän vid 21.30 så gick det riktigt bra. Orkade inte köra någon cardio då jag har mått väldigt illa i ett par timmar, jag känner att jag har tappat matlusten, har inte ätit ordentligt på flera dagar av just den anledningen att jag inte alls haft matlust. Börjar man bli sjuk?

Nu ska jag lägga mig och sova, imron blir det städ och tvätt hela dagen så det gäller att vara utvilad...

sov gott!



sanna

hej jag fattar inte varför du tränar rygglyft när du tränar marklyft, du får ju med korsryggen/ländryggen när du tränar mark. o sen ska man träna dom muskelgrupper som ändå är bra. är du rädd för att du skulle få "för stora" vader? d kommer inte hända, det är bättre att träna hela kroppen lika mycket. ha d bra kram hejdå

2009-02-09 | 09:02:22 |
Ellie

Sanna: Jag anser att jag är väldigt svag i längryggen och beöver därför en övning som tar enbart i ländryggen. Min svaga längrygg kommer in väldigt mycket i knäböj etc så jag har därför valt att få den starkare på så vis.Dessutom tränar jag alla muskelgrupper även de bra men jag kör bara 3 set istället för 5 som jag annars kör. Jag kör dessutom kanske bara 1-2 övningar på dessa.

2009-02-09 | 09:35:04 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0