Dagens händelser

God morgon i stugorna!

Nu har man precis vaknat och hunnit duscha. Idag blir det verkligen en händelserik dag, för det första ska vi till banken igen kl 16,30 och sedan ska jag göra ännu en sak som är grymt rolig som jag helst inte vill berätta för er nu men det får bli en överaskning. Jag höll iallafall på och svimma när jag fick veta det haha dit ska jag någonstans vid 15, ska ringa och bekräfta tiden.

Jag är grymt nervös av båda dessa händelser som kommer hända idag. Jag hoppas verkligen få ett bra svar från banken redan idag (hoppas det går). Nu känns det som att man jobbat på tok för hårt med allt vad gäller företaget om det inte skulle bli något av det för jo pengar måste vi ha för att kunna göra detta och det är inga pengar man blockar fram i madressen precis, inte hos oss iallafall.

Förövrigt är det vilodag idag, har tränat tre dagar på raken 3 styrkepass och 2 cardiopass så det kan behövas nu vilket kändes igår. Det var ett bra pass igår men man känner endå att man inte vilat på tre dagar så nu ska det bli skönt att göra det och vad passar bättre med att göra massa ärenden på stan?.

Igår var vi och storhandlade.....jordnötssmör igen haha!! 7 burkar blev det till mig och 3 burkar som vi köpte till Aisha eftersom hon ska testa dieten. Folk tror nog man är galen som köper så mycket eftersom folk på något sätt ser jordnötssmör som något väldigt onyttigt (vad jag har märkt iallafall) och visst finns det mindre bra märken men väljer man rätt så är det ju nyttiga jordnötter i och inte massa socker och annat.

Nu ska jag göra ordning mig, vi hörs senare.

Lars

Vad är din backupplan om det nu skulle va så att du får lån men verksamheten inte bär sig? Hur ska du finansiera lånekostnaderna då?

2009-02-19 | 14:59:17 |
Ellie

Lars: det kommer den sanorlikt att göra. Det här företaget är det 3-4 intressenter på bara i norrköping och vill starta och det finne en marknad för det det vet vi. Vi kommer även vända oss mycket till företag vilket man kan få in en del del pengar på. Det kommer ordna sig vi har lite planer.

2009-02-19 | 15:36:49 | http://ellielilja.blogg.se/
Lars

Det var inte svar på min fråga. Min fråga rörde om det fanns en backupplan. Att gå in i ett företag med resonemanget "Det kommer ordna sig" är väldigt farligt. Jag ville bara gro en tanke hos dig så du är medveten om konsekvenserna vid ett eventuellt misslyckande.

2009-02-19 | 15:44:32 |
Ellie

Lars: Självklart har vi en backupplan och vi vet precis vad vi ger oss in i, tro mig

2009-02-19 | 15:51:35 | http://ellielilja.blogg.se/
Lars

OK, det var i all välmening jag ställde frågan eftersom jag utifrån din blogg förstått att er ekonomi är väldigt ansträngd. Då ter sig ett extra lån som en väldigt stor belastning om inte verksamheten bär sig.

2009-02-19 | 15:55:04 |
Emil

Starta eget företag med ett stort lån när man inte ens hade råd för några dagar sen med vassleprotein och åt kattmat(tonfisk) istället... Ja det låter välplanerat och smart... (Inte). Du kanske ska ta tag i din egen ekonomi och fixa ett jobb innan du startar eget, du kommer mest troligen dra företaget med dig själv till botten annars. Vanligtvis ska man inte räkna med att tjäna nånting från sitt företag

första 2-3åren om man vill lyckas.

2009-02-19 | 19:48:43 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0