Dagen fullspäckad!

Hej läsare!
Förlåt att jag inte skrivit något idag men jag har haft fullt upp precis hela dagen!. Först direkt när vi vaknade stack vi till biblioteket för att låna böcker om företagsekonomi och bokföring. Vi hittande 4 väldigt bra böcker:
* Företagsekonomi en introduktion
*Småföretagande
*Projekt och Företagande
*Att kunna vara chef


Så nu ska vi läsa dessa böcker. Egentligen ville jag gå en kurs i företagsekonomi B men jag anser att jag inte har tid att läsa både eng A, jobba med företaget och allt annat som måste göras så det får väll bli i framtiden haha. Har suttit och läst lite i ena boken idag och nu har jag suttit i flera timmar med affärsplanen och nu äntligen är den klar!!. Det känns jätteskönt så imorn blir det att ringa och boka möten med banker ännu en gång och denna gång med en affärsplan i handen!! YES!.

Nu fick jag dessutom ett jobb och göra, min kompis skre precis och behövde hjälp med sin blogg som hon ska göra så jag få sitta med den också men jag kanske inte hinner det ikväll så då får det blir imorn. Sitter och försöker få i mig min jordnötssmör mellan varven haha!. Imorn måste ja gta tag i min presentation om mig i engelskan *pust*, hoppas bara mina böcker kommer imorn annars kan det bli svårt att plugga.

Skriver ev ett inlägg till sedan....pusssss


Larsa

Är det Sofi Sundbergs ben jag skådar i bakgrunden.

2009-02-16 | 21:52:25 |
Ellie

Larsa: Japp det stämmer!!

2009-02-16 | 22:50:06 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0