Sista dagen nu

Som jag ska jobba. Det ska bli skönt med lite julledigt efter en intensiv bakperiod. Nu sitter jag här före tuppen och ska strax iväg till jobbet, Malin är sjuk idag och dåse jag allti börja kl 8 stället för 10. Det
blir långa dagar kan jag lova och idag har jag grymt ont i ryggen, vet faktiskt inte varför men jag visste knappt hur jag skulle ligga i natt för att underlätta. Får be om lite sittpauser under dagen.

Nu är det dagen innan jul och det är en hel del jag måste fixa innan morgondagen, vilket jag tror de flesta har. Det är nog det tråkigaste med julen, alla dessa stressmoment. Då menar jag inte bara mig utan man märker hur uppstressade folk är och då är det inte så konstigt att det händer massa olyckor i trafiken. Jag själv ska ta bilen nu på morgonen för andy är ledig from idag så jag slipper ta bussen *pust*.

Idag blir det ingen träning för mig, det blir på tok för sent men det får bli någon form av träning hemma istället. En sak måste jag införskaffa mig och det är en reflexväst så man kan vara ute och promenera i mörkret. Här i skärblacka är alla jätteduktiga med reflexer, nästan alla har västar och man ser de väldigt tydligt, en sån vill jag också ha!.

Häromdagen blev jag sååå sugen på att börja gymtäna igen, har ju varit borta från "gymmet" i bästan 2 månader och nu börjar suget komma tillbaka. Det känns konstigt att inte ha ett gymkort längre eftersom jag haft det i nästan 8 år utan uppehåll. Får se när gymmet här hemma öppnar om det blir att jag kör där de dagar jag inte tyngdlyftningstränar men det får vi se då, kan vara skönt att ha nära till träningen också.

Nu måste jag fixa mig lite, måste ut och skrapa rutorna på bilen, det har snöat massor i natt

Ha det supebra så hörs vi imorn!!!

kram kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0