Mot nya mål!

Japp då var två av mina mål uppnådda dvs körkort och hus. Jag har redan nu spikat ett nytt mål. Jag kommer nämligen att tävla min första tävling i tyngdlyftning i januari!. Jag fick förfrågan via sms av min tränare Johan och med lite råd och förfrågningar av min vän och coach Veronica så svarade jag så klart ja på förfrågan. Nu kommer klubben skaffa licens till mig så jag kan tävla under hela 2010 om jag vill:).

Tävlingen är en serietävling dvs där vi kommer att tävla i lag från 4 olika städer (har jag för mig). Poängen som varje person drar in i respektive lag räknas ihop och de lag som får högst poäng vinner så det är ingen individuell tävling vilket kan vara bra till en början så man inte känner sig helt ensam utan man kan peppa varandra riktigt ordentligt:).

Så from på måndag kommer det bli hårdträning för min del, Veronica trodde att jag skulle få ett schama på tre dagars träning i veckan och det är tydligen rätt tufft. Det är ett schema som är rätt gamalt men som funkat för alla som tävlat i klubben så det vore väll gå för mig med :).

Väldigt kul med ett nytt mål, nu kan jag iallafall träna ordentligt för nu har ju allt blivit lugnare vad gäller hus etc. Jag hade ju dock lite problem med hur jag skulle ta mig till träningen när jag jobbar men efter lite prat med föräldrarna så kom vi överens om att jag skulle få låna deras bil på träningsdagar (de bor ju bredvid jobbet) så jag kommer dit och så lämnar jag den hemma hos dm igen och tar bussen hem, det blir nog smidigast för då kommer jag snabbt till träningen iallafall.

Det ska bli kul och intressant med tävlingen, vi ska först tävla på hemmaplan med sedan reser vi tydligen runt i olika städer (vad jag vet just nu iallafall). Vi kommer ha ett mer detaljerat möte senare. Veronica ska också tävla så vi kommer nog puscha varandra :).

Nu ska jag fixa lite här hemma med ni får ha en underbar dag!

Kram!!

p.s Jag körde för första gången utan andy. Jag och mamma åkte till affären :), snacka om frihet!!!!



Nu börjar hårdträningen!!

Anonym

Hur långt är det till träningslokalen. Det brukar gå fortare att cykla i rusningstid. En vattentät jacka o byxa så klarar man sig. Jag cycklar alltid, för att spara tid. Jag ser även det som träning:).

2009-12-06 | 00:22:16 |
Stefan

Hej! Ville bara säga grattis till körkort,jobb och hus,det verkar som gudarna är med Er.En liten undran bara är du visstidsanställd eller är det på prov igen? Ha en god jul ifall jag inte hinner läsa något av dej innan jul.

2009-12-06 | 10:51:51 |
Ellie

Anonym: ja det är väll inte jättelångt, kanske tar 15 min att cykla men å andra sidan vill jag inte ha cykeln i stan eftersom jag bor utanför stan (1,8 mil från norrköping). Annars hade jag självklart tagit cykeln som jag alltid gjort :).



Stefan: TACK TACK TACK jag är väldigt glad för alla saker som hänt mig just nu och ja gudarna är med mig nu och jag hoppas det inte vänder. Ja du jag har fått fram till nyår och därefter får vi se, jag har iallafall ställt ett ultimatum dvs att får jag stanna vill jag ha fast så vi får se om jag är tillräckligt bra för henne :P hihi...hoppas du kommer tillbaka innan jul men god jul annars!!

2009-12-06 | 16:44:15 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0