Fötterna upp och huvudet ner

Hallå där!

Det var ett par dagar sedan jag hörde av mig men jag har som vanligt fullt upp, hoppas allt lägger sig snart för nu börjar jag bli riktgit trött mentalt med allt som händer nu. Det var stressigt på jobbet idag för att hinna göra alla skorpor som skulle göras och direkt efter jobbet fattade jag och Andy cykeln för att cykla ner till banken för att fixa lite saker med huslånet. Nu får jag äntligen sitta efter att ha stått....håll i er...8 timmar utan att sitta ens 1 min och jag överdriver inte!. Inte nog med det har vi hittat en ny mäklare som förhoppningsvis kan sälja vår lägenhet väldigt fort då det fanns intressenter som ville bo i vårt område. Mäklaren kommer redan imorn och om allt går som det ska så kommer fotografen på måndag så vi kan lägga ut den fort som sjutton för nu VILL JAG FLYTTA!!.



I måndags var vi iallafall och skrev kontrakt så nu är vi inte långt ifrån att vara husägare på riktigt!!.

Egentligen skulle jag stå i tvättstugan idag men då vi är så trötta både fysiskt och psykiskt så tar vi det imorn istället. Dammråttorna har dessutom slagit sig till ro i hörn och dansar glatt över golvet, jag kan tom höra dom skratta åt mig när jag går förbi dom. Jag vet vad ni tror, att jag håller på att bli galen men så är det inte haha!.

Jag hoppas allt ska bli som vanligt snart så man kan ta nya fräscha tag med träning och allt vad det innebär för fortfarande har jag en dröm jag ska förverkliga:).

Nu ska jag fixa lite men vi hörs snart igen!

//kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0