Det fortsätter..

Ja då var det måndag och ny vecka. Idag var jag uppe med tuppen då jag kl 7,40 ska iväg och ha körlektion fram till 9. Jag hade verkligen inte sagt nej till att sova till 9 som vanligt då jag faktiskt blev riktigt överaskad när larmet ringde i morse. Jag trodde nämligen att jag var ledig idag för så snabbt tycker jag att helgen har gått, tråkigt när man känner så.

Efter lektionen bär det hem till föräldrarna en liten stund för lite kaffe innan jobbet vid 11. Sedan blir det jobb fram till ca 17. Idag får jag inte komma hem direkt efter jobet, nej för idag är det visning av vår lägenhet!. Jag är riktigt nervös och samtidigt förväntansfull. Det kommer vara visning både måndag och tiskdag och jag hoppas verkligen att det kommer många:).

På onsdag är det en lång dag för inte nog med jobb så ska jag direkt efter jobbet till körskolan och ha risketta utbildning från 16,35-20,30 ungefär så det blir en riktigt lång dag men å andra sidan är det ju riktigt kul också. Jag måste se till att ta mig ner till skolan oftare så jag kan göra lite tester på deras datorer, tiden går fort nu så jag har bara 8 körlektioner kvar efter idag innan det är dags för uppkörning!.

Jag var så extremt stressad i helgen pga av det att jag körde precis överallt dit vi skulle! bara för att få öva så mycket som möjligt, det blev mycket blandad körning och för första gången i mitt liv har jag fickparkerat!, det tog ett tag men jag kom in tillslut haha!. Jag åkte dessutom i stadstrafik bland en hel del bilar och det var också första gången så framåt går det :).

Ne he nu måste jag fixa ordning mig innan jag ska iväg, blir att ta cykeln men jag drar mig lite faktiskt då det är ca 11-12 grader ute och jag har redan börjat frysa!, ritkgit jobbigt att alltid frysa så fort det blir lite kallare ute....

ha det super!

kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0