Stressens dag

Hejsan!


Vilken dag det varit!!, jag har inte haft en lugn stund alls i dag på jobbet. Jag har haft 2 st praktikanter en tjej som gick i fyran och en kille i femman som ska vara hos oss. Tjejen skulle bara vara hos oss idag men killen ska vara enda till på fredag. Jag har inte hunnit gjort särskilt mycket själv då jag blev tvungen att hitta saker till dom att göra och med tanke på att det inte är så jättemycket att göra alltid, speciellt för små barn som inte kan göra allt så blir det svårt. Dock har jag sprungit runt som en yr höna hela dagen och i slutet på dagen kände jag mig lite som en surkärring då jag knappt orkade svara när killen pratade med mig (han pratade väldigt mycket hihi). Jag hoppas verkligen att det blir lugnare imorn då jag ska försöka få iväg honom vid 12 (då han börjar mycket tidigare än mig). Det där med praktikanter är nog inget för mig då jag gillar att ha kontroll själv för då vet man exakt vad man gjort och vad som behövs göras eller att någon kunnig arbetskamrat hjälper till för det är en helt annan sak. Dock bakade jag lite idag också och det blev kardemumma skorpor och så doppade jag mina sista strutskakor (har gjort ca 300 st nu sedan i måndags). Det är det som är skönt med jobbet och det är att man jobbar själv och bara kan gå in i sin egen lilla bubbla och bara göra det man ska och lyssna på musik samtidigt. Måste dock säga att jag börjar bli trött på melodifestivallåtarna som går minst 20 gånger om dagen på radio haha!.

Kom hem från jobbet väldigt sent idag och när jag kom hem var det som om någon klubbat ner mig, jag blev sååå trött. Jag kör träningen på fredag istället då jag ätit grymt lite idag så att träna skulle nog bara bryta ner kroppen. Imorn är det en ny dag och jag är redan taggad för en ny dag, men först blir det några timmar sömn:).


Jag har fortfarande fått väldigt dåligt med kommentarer ang brödet, kom igen nu!! Kom med idéer! Till ett nyttigt och gott bröd som ni skulle vilja hitta på ett bageri.


Vi hörs imorn...orkar inte skriva mer...

kram


Middagen idag blev så sent som 20.30 och ble då stekt kycklingfile, hemmagjord vitlöksdressing 3,5% och lite sallad och majs, Ett glas lättmjölk :P



maria

Hejsan fröken lilja

Jag skulle vilja se mer av lite flerkorns bröd,(inte fullkorn) och med mycket frukt och bär i. Sen även skulle jag vija ha mer surdegs bröd, även där lite mer matiga bröd som man håller sig på.

Jag tränar styrketräning 4 dagar i veckan och skall egentligen äta mer mellis,men hade jag haft ett bröd med det kompletta innehållet hade det vart lättare att äta bröd lite oftare. Idag är det ju bara luft och skitämnen i..SÅ mer matiga matbröd.Sen är ju majs bröden en stor favorit,kanske med lite nyttigare innehåll..vetemjäl av fullkorn,spelt,dinkel lr nåt.

Lycka till, och tack för en bra blogg..chokladen såg underbara ut.. synd du inte kund skickat en till mig..Jag e chokladoman..:)) // Maria

2009-04-28 | 08:11:14 | http://energia-maria.blogspot.com
Ellie

Maria: Hej gumman!, jag håller med dig de flesta bröd nu för tiden kan man knappt hålla sig på alls och man blir lätt hungrig igen. Majsbröd har jag faktiskt inte ens tänkt på!, det låter väldigt gott så jag får kolla upp det närmare.



Synd att du inte sa till tidigare om chokladen, då kanske jag kunde skickat en :) hihi..ha det super!! kram

2009-04-28 | 09:14:15 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0