Snabbinlägg innan jobbet

God morgon!

Nu sitter jag och små mumsar på min frukost och snart ska jag iväg med Kiwi till föräldrarna och sedan iväg till jobbet. Som vanligt vaknade jag för tidigt mot vad jag borde och kl stod då på  7 och det var meningen att jag skulle gå upp vid 8.30 så jag låg kar och somnade om fram till 8 men då orkade jag inte sova längre och då kom jag på att jag igår kväll hade tänkt att köra lite på crossen idag på morgonen. Vilken tur att jag gick upp tidigare!, jag kastade mig upp och hoppade upp på crossen så det blev 20 min och lite magövningar efter det. Perfekt sätt att vakna på morgonen!.

Idag måste jag iväg till gymmet, just nu känns inte så jättemycket i nacken eller i huvudet så jag hoppas det inte kommer tillbaka under dagen. Hade så grymt ont i går att jag knappt kunde vrida på huvudet. Idag blir det annars ben och vader som ska tränas och jag hade planerat att träna Tors, fre, lör för då har jag kört mina 4 pass denna vecka.


Igår blev jag sååå grymt glad för vet ni vem som kom till jobbet och hälsade på?, jo Aisha!. Det var faktiskt ett tag sedan vi träffades så det var jättekul att se henne. Vi stod och småpratade om allt möjligt som vanligt :).

Nej nu börjar klockan ticka iväg så det är bäst jag pyser. Ha en underbar dag så hörs vi senare!


Kram   
              



annsofie

berätta om dina 4 pass =) så man ser hur veckan såg ut?! =)

2009-04-16 | 14:03:37 |
Anonym

annsofie: Ja det kommer jag absolut men jag måste träna dom 4 passen först:)

2009-04-16 | 17:22:46 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0