Liljas Cafe

Hej vänner!!

Vilken underbar dag det varit idag!, man märker väldigt snabbt att det börjar bli sommar för alla blir så glada och trevliga vilket man mest märker av på jobbet. Inte nog med det blir folk mer fikasugna vilket resuterar i att våra bullar går som smör i solsken haha!. En annan sak som bevisar att sommaren snart är här är värmen i bageriet och butiken, PUHHH så vart det är!, solen ligger på butikssidan hela dagen så vart kan jag lova att det blir!. Kan bli en bra bastu om man känner för det haha!

En trött Elinor som inte fått av sig arbetskläderna ännu trots att jag varit hemma i 3 timmar haha

Jag älskar verkligen mitt jobb!!, alla mina kunder är alltid så trevliga och pratglada och jag har en hel del stammisar som kommer nästan varje dag. Vissa köper alltid samma sak medans andra storhandlar. Jag skulle aldrig kunna stänga in mig på ett kontor hela dagarna och bara ha mig själv att prata med, jag är en rätt social person och att bura in mig inom 4 väggar med bara massa papper etc skulle jag nog aldrig klara. Så länge jag får träffa lite folk så är jag nöjd!.


Idag blir det vila från träningen, körde ju igår på min vilodag så jag är ledig idag istället, ska ju träna hela helgen så jag får passa på och vila nu. Tänkte ta en långpromis med Kiwi sedan men måste vila mina fötter ett tag först. Måste införskaffa nya skor snarast för annars kommer jag nog inte ha några fötter kvar haha!.


Jag tänkte aktivera min "Liljas cafeblogg" lite mer nu när jag jobbar på bageri och kanske via jobbet lägga in lite recept på bakverk etc och kanske skriva lite mer om jobbet i den bloggen. Är ni intresserade får ni gärna besöka mig där också www.metrobloggen.se/liljascafe . Föresten tog vi bilder idag på mig och Malin då vi ska ha någon bild till hemsidan om vilka som jobbar där. Snart är den klar och då måste i lova att kolla in den J http://www.hembageri.se/ .


Kram kram






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0