Home!

God dag!

Då var man hemma från jobbet och för en gångs skull kom jag ut från jobbet strax efter 17 och det är ovanligt!. Nu sitter jag och väntar på Andy som är nere och klipper sig och sedan blir det middag!, kyckling, klyftpotatis och 3,5% vitlökssås som vi gör själva blir det och sedan tänkte vi att det skulle bli gymmet. Rygg och mage står på schemat idag.

Det som är ett stort + med att jag fått ett jobb nu är att jag sällan sitter ner, eller jag hinner rättare sagt inte det! står alltid eller går runt i det lilla bageriet och gör alltid något!, inte ens när jag äter sitter ajg och det är ju bra för man förbränner ju lite lite mer av att stå än att sitta haha!.
 
Bilden tagen på jobbet för ca 1 vecka sedan

Det händer inte så jättemycket i mitt liv just nu utan dagarna kommer och går som ni märker och jag väntar på sommaren!. Idag har det varit mulet men det har endå varit riktigt skönt ute och jag bara älskar vår och sommar för då kommer lilla Elinor fram ur idet och rör på sig en del ute istället för att låsa in sig på gymmet och köra cardion inne. Visst jag har alrig gillar att springa eller liknande utan simma, promenader och ev någon gruppträning är min melodi. Det passar ju suveränt när det är varmt ute med en promenad eller när badhuset sedan öppnar utebadet för då kommer jag vara där och simma!,

Ne he nu måste jag börja med käk, kanske återkommer senare!....

kram






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0