Glad Påsk!

God morgon!

Jag sitter här och kollar på the voice och är helt seg, har sovit grymt dåligt i natt då jag varit lite smått nervös för idag. Det är ju min första riktiga arbetsdag idag. Det kommer säkert gå jättebra men så larvig man är så blir man ju orolig och lite nervös endå.

Jag kommer jobba 11-17 så det kommer inte bli så mycket bloggande fram till dess, orkar jag kommer det bli träning vid 19.

Idag är det ju påsk!, vi ska äta hos mina föräldrar imorn och då kommer det bli god mat och säkert en hel del godis:). Är det någon dag då man kan unna sig godis så tycker jag det är under påsk. Jag kommerr ihåg när man var lite och var utklädd till påskkärring, vad roligt det var!. Jag minns speciellt ett år då jag fick MASSOR med pengar, det var nog ett par hundra jag skramlade ihop och var grymt nöjd. Någonstans hoppades man ju att man skulle få pengar från folk eftersom godis klassades som tråkigt haha iallafall för mig :).

Nu ska jag kolla klart på the voice sedan blir det att fixa ordning sig det sista och om jag hinner blir det lite läsning i "den hemlige kocken"

kram


Några bilder jag hittade i mobilen från HEAT kvällen:).

Många hårdrockare var på plats under kvällen och man träffade en del personer som man känner igen från Crashtiden. Jag var nämligen med i Norrköpings hårdrocksförening för några år sedan och det var kul att se några välkända ansikten :).



Andys storesyrra Jeanette och hennes pojkvän Mattias.

Andy och jag så klart!


chrille

Glad Påsk!

2009-04-09 | 08:26:58 | http://grimgoth.blogg.se/
Anna

Glad påsk! Hoppas ni får en bra och trevlig påsk! Håller med dig om att man ska unna sig godis under påsken, dock ska jag försöka låta bli! Men men om det slinker ned något så är ju inte det hela världen heller!! Trevlig dag!

2009-04-09 | 11:47:08 |
Ellie

Anna: Tack detsamma! ha en riktigt trevlig påsk med mycket god mat och trevligt sällskap!. Nej som sagt det är inte hela världen om det slinker ner godis, det kommer det garanterat göra för mig :). kram!

2009-04-09 | 22:44:20 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0