Födelsedagskalas och rygg och bröstpass

God dagens!


Hoppas ni haft en grymt bra helg och för er som var nere på SGP i helgen hoppas jag ni fick grymt bra motivation till er egen träning. Som jag sa hade jag väldigt gärna åkt ner dit men så är det när plånboken ekar tom för tillfället. Jag har kollat runt en del på bilder och det var faktiskt många riktigt duktiga i body fitness och konkurrensen har blivit snäppet vassare på senaste tiden och visst är det kul för det betyder ju bara att sporten utvecklas!.

Jag har fått nöja mig med att försöka få inspiration och motivation från diverse videoklipp från lite olika ställen. En inspirationskälla är Johan Malm som finns på bodynytt.se, både musiken och hans fysik gör att man mer än gärna springer ner till gymmet utan att blinka :).
 

Just detta gjorde jag idag, det blev ett pass Rygg och Bröst på mitt nya schema och jag tror jag kommer redan nu ändra lite. Jag började med att köra rygg och det gick grymt bra men jag var så grymt trött efter marklyften och övningarna jag körde för rygg att jag var grymt svag när jag skulle köra bröst då man använder mycket armar i de flesta övningar+ att jag körde även idag på 90 kilo i marklyften så var armarna helt slut när jag skulle börja med bröst. Tror jag kommer köra rygg och mage istället då magen inte kräver lika mycket armar om man säger så haha. Så här gick det:


Marklyft: PB! Körde även idag på 90 kilo men förra gången bara på 3 reps, idag körde jag 4 reps i ett set och därefter blev det ett set till men tyvärr bara 2 set där!. 1 reps är ju alltid något eller hur?:). 90kg*2set*4/2 reps.


Lats: Körde lats första övningen och det blev 3 uppvärmnings set i pyramid på 41 kg och därefter 55*2set*8 reps


Sittande rodd: Denna var väldigt o smörjd märkte jag vilket gör att det blir mycket tyngre så här blev det bara 41kg*3set*8-10reps.


Bröst:


Hantelpress: Puuhh nu började det bli jobbigt för armarna men det blev 16,5kg*3set*6-7 reps


Flyes med hantlar: 8,5*3set*6-8reps


Detta var mitt pass idag, efter träningen var det dags att åka till Andys syster Jeanette som fyllde år idag. Självklart passade man på att köpa något som kommer från jobbet så det blev 1 flaska rapsolja från Östergötland, 1 flaska mousserande 2,2% jordgubbe, och 1 flaska druvjuice osötad lite marknadsföring är ju aldrig fel :) . Nu ska jag och Andy små städa lite eftersom det absolut inte kommer hinnas med i veckan då jag börjar jobba på alvar imorn :) .


Jag hade stora blåsor på händerna efter marklyften.

Detta gjorde väldigt ont, mina dragremmar skaver något förfärligt och ju tyngre det blir desto ondare gör det. Men det är bara och bita ihop :).






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0